schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Annie G.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Ty M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Ty M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Ty M.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Alaina L.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Gracie B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Ty M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Ty M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Ty M.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Alaina L.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Alex P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Brittany H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Brittany H.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Celsius Shots & Squats!
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Nathalie A.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Celsius Shots & Squats!
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Nathalie A.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest) - Wake & Drake
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Nathalie A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Nathalie A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Nathalie A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Cheyenne A.