schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Pamela U.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Pamela U.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Pamela U.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Cheyenne A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:50pm - 1:40pm (50 min)
    Cheyenne A.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Pamela U.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Pamela U.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Pamela U.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Annie G.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Mahima W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Mahima W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Mahima W.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Alaina L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:40pm - 7:25pm (45 min)
    Alaina L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Alaina L.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Pamela U.
  • $15 coach-in-training
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nathalie A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Mahima W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Pamela U.
  • $15 coach-in-training
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Emma B.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:25am - 9:15am (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Devon F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Anna P.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Annie G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Anna P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:50pm - 1:40pm (50 min)
    Anna P.