Sunday07/21
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Amie H.
  • Full Body - Justin Bieber & Friends (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Amie H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jen H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jen H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body - Taylor vs Beyoncé (outer glutes & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Zahra G.
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Zahra G.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Gabi S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Gabi S.
Monday07/22
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Zahra G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Zahra G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Elisha F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Zoey T.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Zoey T.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body - Daddy Drake (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jack Z.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jack Z.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body - 2010's Summer Jams (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Peter B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Mahima W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Luis S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Luis S.
Tuesday07/23
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Alex B.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Alex B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Emma B.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jack Z.
    8 of 17 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Cheyenne A.
    10 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jack Z.
    10 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Anna P.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anna P.
    0 of 17 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Amie H.
    0 of 17 open
  • Full Body - KPop Friday (leg wrap & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Amie H.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Gabi S.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Gabi S.
    7 of 17 open
Wednesday07/24
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Zoey T.
    5 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Zoey T.
    0 of 17 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Kate H.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kate H.
    6 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kate H.
    8 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Priya N.
    9 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Priya N.
    13 of 17 open
  • Full Body - Crumbl & Crunches (center glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Kylie M.
    9 of 17 open
  • Full Body - Crumbl & Crunches (center glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Kylie M.
    5 of 17 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Amie H.
    3 of 17 open
  • Full Body - Bad Bunny & Friends (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Mahima W.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Mahima W.
    0 of 17 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Claire C.
    1 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Claire C.
    0 of 17 open
Thursday07/25
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Gabi S.
    10 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Gabi S.
    2 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Kylie M.
    0 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kylie M.
    8 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Zoey T.
    10 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jack Z.
    13 of 17 open
  • Full Body - Yung Gravy & Friends (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jack Z.
    9 of 17 open
  • Machine Maintenance
    1:30pm - 3:30pm (120 min)
    SLU C.
    14 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Emma B.
    7 of 17 open
  • Full Body - Hip Hop Power Hour (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Amie H.
    4 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Anna P.
    5 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna P.
    3 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Claire C.
    6 of 17 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Claire C.
    6 of 17 open
Friday07/26
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Zahra G.
    10 of 17 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Zahra G.
    5 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Zahra G.
    7 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Emma B.
    7 of 17 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Emma B.
    6 of 17 open
  • Full Body - KPop Friday (outer glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jack Z.
    11 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jack Z.
    12 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Emma B.
    7 of 17 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Anna P.
    7 of 17 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anna P.
    8 of 17 open
  • Full Body - club [solidcore] (outer glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Claire C.
    6 of 17 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Claire C.
    6 of 17 open
Saturday07/27
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Claire C.
    7 of 17 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Claire C.
    6 of 17 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Peter B.
    4 of 17 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Peter B.
    7 of 17 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Anna P.
    7 of 17 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Anna P.
    12 of 17 open
  • Advanced Full Body (center glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Emma B.
    9 of 17 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Matty K.
    14 of 17 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Matty K.
    10 of 17 open
  • Full Body - 2000s Hits (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Emma B.
    10 of 17 open