schedule

Sunday01/23
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jona A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jona A.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Andrea R.
  • Buns + Guns
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Andrea R.
  • Training
    1:00pm - 7:30pm (390 min)
    Jacqueline E.
Monday01/24
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Andrea R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Michelle K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Jona A.
Tuesday01/25
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Michelle K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Michelle K.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Claire B.
  • Buns + Guns
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Cassie C.
Wednesday01/26
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Andrea R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Andrea R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jona A.
  • Training
    6:30pm - 9:30pm (180 min)
    Jacqueline E.
Thursday01/27
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jona A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jona A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Mackenzie M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mackenzie M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Brittany W.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Brittany W.
Friday01/28
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jona A.
    4 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jona A.
    8 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Cassie C.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Andrea R.
    5 of 12 open
  • Buns + Guns
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Cassie C.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Cassie C.
    6 of 12 open
Saturday01/29
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Cassie C.
    2 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Cassie C.
    2 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - ** Advanced **
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Cassie C.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Mackenzie M.
    4 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Mackenzie M.
    5 of 12 open
  • Training
    1:00pm - 7:30pm (390 min)
    Jacqueline E.
    0 of 0 open