what is [solidcore]?

A Pilates workout unlike any you have ever done before. 50 minutes of slow and controlled full-body resistance training to burn fat and build lean muscle. Our Pilates studio is located in Williamsburg, New York.

schedule

Sunday01/23
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    8:10am - 9:00am (50 min)
    John B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    9:15am - 10:05am (50 min)
    John B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    2:20pm - 3:10pm (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Katie S.
Monday01/24
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Teresa M.
  • 30min Express - Lower Body + Core - Mask Required
    10:20am - 10:50am (30 min)
    Teresa M.
  • Arms + Abs
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Elena K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Elena K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Pavee K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Abbe P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Abbe P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Nick S.
Tuesday01/25
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Eboni R.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Eboni R.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Taryn C.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Taryn C.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sterling W.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Sterling W.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Katie S.
  • Arms + Abs
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Katie S.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Katie S.
Wednesday01/26
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back) - Mask Required
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (outer glutes & back) - Mask Required
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (outer glutes & back) - Mask Required
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kyle L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Taryn C.
  • 30min Express - Upper Body + Core - Mask Required
    10:20am - 10:50am (30 min)
    Taryn C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Inger C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Inger C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Andrew S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Andrew S.
  • Buns + Abs
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Andrew S.
  • Full Body (outer glutes & back) - Mask Required
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Claire P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Claire P.
  • Miley v. Charli - Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Claire P.
Thursday01/27
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sterling W.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Sterling W.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Teresa M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Teresa M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    John B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    John B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    John B.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Nick S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nick S.
Friday01/28
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Krissy W.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Krissy W.
    0 of 15 open
  • Buns + Guns - Mask Required
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Kyle L.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kyle L.
    3 of 15 open
  • 30min Express - Core + Obliques
    10:20am - 10:50am (30 min)
    Andrew S.
    3 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Bethany F.
    0 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Bethany F.
    2 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Abbe P.
    3 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Abbe P.
    3 of 15 open
  • Buns + Abs
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Andrew S.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Andrew S.
    2 of 15 open
Saturday01/29
  • Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Laura P.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Laura P.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Nick S.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Nick S.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Eboni R.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    2:20pm - 3:10pm (50 min)
    Bethany F.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Bethany F.
    5 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    4:40pm - 5:30pm (50 min)
    Bethany F.
    2 of 15 open