what is [solidcore]?

A Pilates workout unlike any you have ever done before. 50 minutes of slow and controlled full-body resistance training to burn fat and build lean muscle. Our Pilates studio is located in Ann Arbor, Michigan.

schedule

Sunday01/23
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Chloe H.
  • Supersolid Advanced
    1:35pm - 2:40pm (65 min)
    Chloe H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Abigail H.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Abigail H.
Monday01/24
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Chloe H.
  • Arms + Abs
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dami I.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Abigail H.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Marilyn A.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:50pm - 8:40pm (50 min)
    Hannah S.
Tuesday01/25
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Yeezy Taught Me
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Yeezy Taught Me
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Chloe H.
  • Buns + Guns
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Abigail H.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Abigail H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Abigail H.
Wednesday01/26
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Chloe H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lauren B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Lauren B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Lauren B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Chloe H.
  • Buns + Guns
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Jane S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:50pm - 8:40pm (50 min)
    Hannah S.
Thursday01/27
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Tzu-Yun H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Tzu-Yun H.
  • Arms + Abs
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dami I.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chloe H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Lauren B.
Friday01/28
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Marilyn A.
    7 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:20am - 8:10am (50 min)
    Marilyn A.
    8 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Drake vs The Weeknd
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Dami I.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Drake vs The Weeknd
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Dami I.
    0 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back) - Drake vs The Weeknd
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Dami I.
    1 of 15 open
  • Supersolid Advanced
    12:00pm - 1:05pm (65 min)
    Dami I.
    11 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Lauren B.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Lauren B.
    7 of 15 open
Saturday01/29
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chloe H.
    10 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Chloe H.
    2 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Abigail H.
    8 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Abigail H.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Tzu-Yun H.
    9 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    1:35pm - 2:25pm (50 min)
    Tzu-Yun H.
    11 of 15 open