schedule

Sunday01/23
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Justin v Justin
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lauren L.
Monday01/24
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Morgan K.
  • Arms + Abs
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Morgan K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Morgan K.
Tuesday01/25
  • Arms + Abs
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Helen D.
  • Vaccine Required - Battle of the exes
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Lauren L.
  • Arms + Abs
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Lauren L.
Wednesday01/26
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Helen D.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Morgan K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Morgan K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Morgan K.
Thursday01/27
  • Vaccine Required - Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Lauren L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Helen D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Helen D.
Friday01/28
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meredith W.
    2 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Morgan K.
    1 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Morgan K.
    5 of 12 open
  • Supersolid Advanced
    5:00pm - 6:05pm (65 min)
    Melissa K.
    3 of 12 open
Saturday01/29
  • Full Body (leg wrap & chest) - EDM!
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Helen D.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Morgan K.
    0 of 12 open