what is [solidcore]?

A Pilates workout unlike any you have ever done before. 50 minutes of slow and controlled full-body resistance training to burn fat and build lean muscle. Our Pilates studio is located in W 57th, New York.

schedule

Sunday01/23
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Mask Required
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Foundations - Mask Required
    12:35pm - 1:25pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Ashley K.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Hannah L.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Hannah L.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Hannah L.
Monday01/24
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)- Mask Required
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Hannah L.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Erica M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap) - Mask Required
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Erica M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Erica M.
Tuesday01/25
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (leg wrap & biceps)- Mask Required
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Pavee K.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Pavee K.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Pavee K.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Tyler C.
  • Full Body (leg wrap & biceps) - Mask Required
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Tyler C.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Dani S.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dani S.
Wednesday01/26
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Katie S.
  • Full Body (outer glutes & back) - Mask Required
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (outer glutes & back) - Mask Required
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Christina K.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Dani S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dani S.
Thursday01/27
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Bethany F.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Erica M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Erica M.
  • Full Body (center glutes & triceps)- Mask Required
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Erica M.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Mask Required
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Tyler C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Dani S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dani S.
Friday01/28
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Katie S.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Katie S.
    2 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Teresa M.
    3 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Teresa M.
    5 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Tyler C.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tyler C.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back) - Mask Required
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Ashley K.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ashley K.
    4 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:20pm - 7:10pm (50 min)
    Christina K.
    2 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    7:25pm - 8:15pm (50 min)
    Christina K.
    11 of 15 open
Saturday01/29
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Sydney L.
    8 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Sydney L.
    5 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Christina K.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Christina K.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Hannah L.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)- Mask Required
    12:35pm - 1:25pm (50 min)
    Hannah L.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    1:40pm - 2:30pm (50 min)
    Hannah L.
    4 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Pavee K.
    7 of 15 open
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest) - Mask Required
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Pavee K.
    7 of 15 open
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Pavee K.
    10 of 15 open