what is [solidcore]?

A Pilates workout unlike any you have ever done before. 50 minutes of slow and controlled full-body resistance training to burn fat and build lean muscle. Our Pilates studio is located in Old Town, Northern Virginia.

schedule

Sunday01/23
  • Arms + Abs
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Monica O.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Monica O.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:55am - 11:45am (50 min)
    Melissa K.
  • Foundations
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Bethany S.
Monday01/24
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Jake S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Niki B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jake S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ebony C.
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Ebony C.
Tuesday01/25
  • Vaccine Required - Full Body (leg wrap & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Niki B.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Niki B.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tyler B.
  • Vaccine Required - Full Body (leg wrap & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Maddie S.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Maddie S.
  • Foundations
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Maddie S.
Wednesday01/26
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Bethany S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Bethany S.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jake S.
  • Buns + Guns
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jake S.
  • Foundations
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jake S.
  • Vaccine Required - Full Body (outer glutes & back)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Jake S.
Thursday01/27
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Monica O.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Monica O.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Niki B.
  • Vaccine Required - Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Anna-Maria C.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Evelyn L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren M.
  • Buns + Guns
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Lauren M.
Friday01/28
  • Vaccine Required - Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maddie S.
    9 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Maddie S.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jake S.
    7 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jake S.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Maddie S.
    11 of 15 open
Saturday01/29
  • Arms + Abs
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Tyler B.
    9 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest) - Final Countdown
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Lauren M.
    0 of 15 open
  • Buns & Guns - Farewell Party
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Lauren M.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:55am - 11:45am (50 min)
    Maddie S.
    2 of 15 open
  • Vaccine Required - Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Maddie S.
    7 of 15 open