what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Erica S.
  • 30min Express - Core + Obliques
    12:30pm - 1:00pm (30 min)
    Erica S.
Monday08/08
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest) - Hits From the 2000s
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Darryll P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Darryll P.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Darryll P.
  • Buns + Guns
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Danielle D.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Danielle D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Danielle D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Brooke K.
  • Arms + Abs
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Gabriella M.
  • 30min Express - Core + Upper Body
    8:35pm - 9:05pm (30 min)
    Gabriella M.
Tuesday08/09
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Darryll P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kim D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Lizzo vs. Missy Elliott
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kim D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Victoria S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Victoria S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Victoria S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Erika L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Erika L.
  • 30min Express - Core + Obliques
    8:35pm - 9:05pm (30 min)
    Erika L.
Wednesday08/10
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Gabriella M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Victoria S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Victoria S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Margaux M.
  • Arms + Abs
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Margaux M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Margaux M.
Thursday08/11
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Danielle D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kim D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Kim D.
  • Arms + Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Danielle D.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Danielle D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Jackie V.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Jackie V.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Margaux M.
Friday08/12
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Erika L.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Erika L.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Rick Ross Pt. 2
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Erika L.
  • Buns + Guns
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Erica S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Victoria S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Victoria S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Brooke K.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Margaux M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Margaux M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Margaux M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Kim D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Kim D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:25am - 12:15pm (50 min)
    Victoria S.
  • 30min Express - Core + Obliques
    12:30pm - 1:00pm (30 min)
    Victoria S.