schedule

Sunday07/21
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    7:50am - 8:20am (30 min)
    Kris C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Rachel H.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Rachel H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Briana D.
  • Advanced Supersolid 65min
    1:30pm - 2:35pm (65 min)
    Briana D.
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    2:45pm - 3:15pm (30 min)
    Feroza A.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Feroza A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Maddie K.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
Monday07/22
  • Full Body - International Music Mondays (hamstrings & biceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Kris C.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jenny K.
  • 30min Express: Core + Lower Body (hamstrings)
    8:05am - 8:35am (30 min)
    Jenny K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Conner J.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Conner J.
  • Off-Peak Full Body - Pop Drop Monday (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    James D.
  • 30min Express: Core + Lower Body (hamstrings)
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Feroza A.
  • 30min Express: Core + Upper Body (biceps)
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Feroza A.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Liz A.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Caitlin K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Caitlin K.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Rachel H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Rachel H.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Meg E.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Meg E.
    1 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (biceps)
    9:30pm - 10:00pm (30 min)
    Meg E.
    5 of 13 open
Tuesday07/23
  • Full Body - Franny's Bday Frandango (leg wrap & triceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Franny A.
    0 of 13 open
  • Full Body - Franny's Bday Frandango (leg wrap & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Franny A.
    0 of 13 open
  • Advanced Full Body (leg wrap & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Triana B.
    0 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (triceps)
    8:05am - 8:35am (30 min)
    Evan G.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Evan G.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Evan G.
    3 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Alyse P.
    10 of 13 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (leg wrap)
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Caitlin K.
    4 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (triceps)
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Caitlin K.
    2 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Anita P.
    7 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anita P.
    4 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Liz A.
    5 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Avanti M.
    6 of 13 open
Wednesday07/24
  • Full Body - Sunrise Crew (center glutes & back)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Caitlin K.
    0 of 13 open
  • Full Body - Sunrise Crew Pt. 2 (center glutes & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Caitlin K.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jenny K.
    0 of 13 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (center glutes)
    8:05am - 8:35am (30 min)
    Jenny K.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Karina M.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Karina M.
    6 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Karina M.
    6 of 13 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (center glutes)
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Briana D.
    5 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Briana D.
    4 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Liz A.
    6 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Liz A.
    5 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Franny A.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Rachel H.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Rachel H.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Meg E.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
    2 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
    6 of 13 open
Thursday07/25
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Franny A.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Franny A.
    0 of 13 open
  • Full Body - Friday Jr. (inner thighs & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Conner J.
    0 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (arm wrap)
    8:05am - 8:35am (30 min)
    Conner J.
    4 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Conner J.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Sam G.
    8 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Sam G.
    9 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (arm wrap)
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Evan G.
    5 of 13 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (inner thighs)
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Evan G.
    6 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Yayoi V.
    8 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Yayoi V.
    5 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Emily P.
    5 of 13 open
Friday07/26
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Kris C.
    3 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Kris C.
    0 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Meg E.
    0 of 13 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (outer glutes)
    8:05am - 8:35am (30 min)
    Meg E.
    4 of 13 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & biceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Conner J.
    0 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Conner J.
    0 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Conner J.
    5 of 13 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (outer glutes)
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Sam G.
    6 of 13 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (biceps)
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Sam G.
    5 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Franny A.
    6 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Franny A.
    1 of 13 open
  • Advanced Full Body (outer glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Caitlin K.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Caitlin K.
    0 of 13 open
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
    5 of 13 open
  • Full Body - Caribbean Vibes (outer glutes & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Nakeeya G.
    7 of 13 open
Saturday07/27
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Yayoi V.
    5 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sydney S.
    0 of 13 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Conner J.
    0 of 13 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Conner J.
    1 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Sarah D.
    6 of 13 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sarah D.
    5 of 13 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    JaJa H.
    6 of 13 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    JaJa H.
    8 of 13 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android