what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Liddy K.
  • Arms + Abs
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Julia B.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Julia B.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Heather H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Tim Z.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Tim Z.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Heather H.
  • Private Class
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Nadia B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Nadia B.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Alethea M.
Tuesday08/09
  • Arms + Abs
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sam M.
  • Supersolid *Advanced*
    7:00am - 8:05am (65 min)
    Sam M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Jess D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jess D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Alethea M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Tim Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Tim Z.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Marisa B.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Heather H.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Tim Z.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Heather H.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jess D.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jess D.
  • Buns + Guns
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Tim Z.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Alethea M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Alethea M.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Freaky Friday
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Sam M.
  • Arms + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Sam M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Heather H.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Heather H.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Heather H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Tim Z.
Saturday08/13
  • Arms + Abs
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:40am - 9:30am (50 min)
    Liddy K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Sam M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:50am - 11:40am (50 min)
    Sam M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kyleigh M.
  • Off-Peak Buns + Guns
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Kyleigh M.