schedule

Sunday05/12
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Andrea G.
  • Off-Peak Full Body - Andrea After Dark (hamstrings & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Andrea G.
Monday05/13
  • Full Body - Mystery Theme Monday (inner thighs & biceps)
    5:45am - 6:35am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Mollie S.
  • 30min Express: Core + Lower Body (inner thighs)
    11:45am - 12:15pm (30 min)
    Purvaja P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Mollie S.
  • coach-in-training
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Darby P.
  • coach-in-training
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Darby P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Avanti M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Avanti M.
  • Full Body - Throwback Monday (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Mackenzie H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Mackenzie H.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:45am - 6:35am (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Mollie S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Melanie M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Melanie M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Andrea G.
  • Full Body - Taylor Swift Tuesdays (outer glutes & back)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Andrea G.
  • 30min Express: Core + Lower Body (outer glutes)
    11:45am - 12:15pm (30 min)
    Drew E.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Drew E.
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Drew E.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Purvaja P.
  • Full Body - Drake & Shake (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Purvaja P.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Bode R.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:45am - 6:35am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Liz A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Liz A.
  • 30min Express: Core + Upper Body (chest)
    11:45am - 12:15pm (30 min)
    Andre T.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Andre T.
  • 30min Express: Core + Lower Body (hamstrings)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Andre T.
  • coach-in-training
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Darby P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Avanti M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Avanti M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alex Y.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Alex Y.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:45am - 6:35am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Jajuan W.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Liz A.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Liz A.
  • 30min Express: Core + Lower Body (center glutes)
    11:45am - 12:15pm (30 min)
    Drew E.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Drew E.
  • 30min Express: Core + Upper Body (shoulders)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Drew E.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Purvaja P.
  • Full Body - EDM in May (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Purvaja P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • AAF Benefit - Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Mollie S.
  • Foundation50: Build Your Basics
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Mollie S.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:45am - 6:35am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Taylor R.
  • Full Body - Total Request Friday (leg wrap & arm wrap)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Purvaja P.
  • Full Body - Puvilicious Friday (leg wrap & arm wrap)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Purvaja P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Melanie M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Melanie M.
  • 30min Express: Core + Lower Body (leg wrap)
    11:45am - 12:15pm (30 min)
    Sarah D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Andrea G.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Andrea G.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Sarah D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Bode R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Remy B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Remy B.
Saturday05/18
  • Advanced Supersolid 65min
    6:45am - 7:50am (65 min)
    Purvaja P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Purvaja P.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body - Taylor Swift Saturdays (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body - Brunch Club (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Marisa B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Drew E.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Drew E.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Emily P.
    0 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Emily P.
    7 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Avanti M.
    3 of 13 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Avanti M.
    8 of 13 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android