Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jen S.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jen S.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Deborah N.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Deborah N.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Evan R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Evan R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Charlotte C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Charlotte C.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Charlotte C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Charlotte C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alicia R.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Melanie C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Melanie C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Silvia T.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Teressa C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Alexxis V.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Alexxis V.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Charlotte C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Charlotte C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Brittany P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Brittany P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jen S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Deborah N.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Deborah N.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jen S.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jen S.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jenna S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Cara S.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Cara S.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Silvia T.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Evan R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Evan R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jenna S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alicia R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Cara S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Cara S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jen S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jen S.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Deborah N.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Deborah N.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Alexxis V.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jen S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Teressa C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Melanie C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Melanie C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body - [solidcore] x Alo Yoga (leg wrap & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Brittany P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Brittany P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Evan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Evan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Alexxis V.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Alexxis V.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body - [solidcore] x Alo Yoga (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Karynna L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Teressa C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Adrianne G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Taylor M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Cara S.
    2 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Cara S.
    2 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Melanie C.
    9 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Melanie C.
    10 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Alexxis V.
    8 of 14 open