Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Kristina R.
  • Buns + Guns
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kristina R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Kody Lynn M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kody Lynn M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Sallie K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Sallie K.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sallie K.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Sallie K.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Bridget F.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    10:40am - 11:10am (30 min)
    Sage M.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (center glutes & back) - ipod shuffle - y2k tings
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sage M.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kody Lynn M.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Kody Lynn M.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Emily S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Emily S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Rose R.
  • Buns + Guns
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Rose R.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Shannon T.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kristina R.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Kristina R.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Ashley P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Ashley P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sallie K.
  • 30min Express: Core + Upper Body
    10:40am - 11:10am (30 min)
    Shannon T.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Shannon T.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Chandler C.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Emily S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Chandler C.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:20am - 9:10am (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Rose R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Rose R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Rose R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kristina R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Kristina R.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Chandler C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Rose R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Bridget F.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Bridget F.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sage M.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sage M.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kody Lynn M.
    3 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Kody Lynn M.
    7 of 15 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Emily S.
    7 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Emily S.
    5 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sage M.
    0 of 15 open
  • Buns + Abs
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Sage M.
    1 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Rose R.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Kody Lynn M.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Kody Lynn M.
    9 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Kody Lynn M.
    6 of 15 open