Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Anna C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Allie F.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Allie F.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Julie W.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Julie W.
  • AAF Benefit - Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Eboni D.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Eboni D.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Crystal Q.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Crystal Q.
Monday05/27
  • Full Body - country cookout vs. pop pool party (center glutes & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Alyssa T.
  • Full Body - made in america (center glutes & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Alyssa T.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maria D.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Maria D.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Julia S.
  • Full Body - Julia + Alyssa - summer cookout vibes (center glutes & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Julia S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Alyssa T.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Julia S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anna C.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Anna C.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Anna C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maria D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maria D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jenna R.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jenna R.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Alyssa T.
  • Full Body - Taylor Swift Tuesday (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Alyssa T.
    0 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alyssa T.
    2 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Maria D.
    2 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Maria D.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Emily B.
    5 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Emily B.
    2 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Allie F.
    5 of 14 open
Wednesday05/29
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily B.
    0 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Emily B.
    0 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maria D.
    6 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Anna C.
    0 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Anna C.
    5 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Maria D.
    2 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Maria D.
    4 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Julia S.
    8 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Julia S.
    7 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Eboni D.
    2 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Eboni D.
    4 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Crystal Q.
    5 of 14 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Crystal Q.
    7 of 14 open
Thursday05/30
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Alyssa T.
    5 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Anna C.
    0 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Anna C.
    0 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alyssa T.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kali D.
    0 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Alyssa T.
    3 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kali D.
    0 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Maria D.
    6 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Maria D.
    3 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Julia S.
    5 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Julia S.
    6 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Eboni D.
    6 of 14 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Eboni D.
    5 of 14 open
Friday05/31
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Allie F.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Allie F.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maria D.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Maria D.
    0 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Alyssa T.
    6 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Alyssa T.
    7 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jaime C.
    2 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Alyssa T.
    9 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alyssa T.
    9 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Emily B.
    6 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Emily B.
    6 of 14 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Eboni D.
    7 of 14 open
Saturday06/01
  • Pride Celebrate - Full Body - [PRIDE] Kickoff Party (hamstrings & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Alyssa T.
    4 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Alyssa T.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Maria D.
    0 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Maria D.
    0 of 14 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jaime C.
    5 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emily B.
    7 of 14 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Emily B.
    6 of 14 open
  • Full Body - KIMITH Raffle (hamstrings & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Julia S.
    10 of 14 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Julia S.
    11 of 14 open