Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Lily R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Lily R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Lily R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Isabella Y.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:45pm - 1:35pm (50 min)
    Isabella Y.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:45pm - 2:35pm (50 min)
    Isabella Y.
Monday05/13
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body - Wake & Shake (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Michelle R.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kyla H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kyla H.
  • Full Body - Heavy Hittin' Rap Girlies (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body - Heavy Hittin Pop Girlies (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Rebecca R.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Kayla L.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Maria P.
  • Full Body - Shakes + Donuts (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maria P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jillian C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Jillian C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Kayla L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Kayla L.
  • AAF Benefit - Full Body (outer glutes & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Abby M.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Megan B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Megan B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Bridget H.
  • Full Body - Drake vs. Kendrick Lamar (hamstrings & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Taline M.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Taline M.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Michelle R.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Michelle R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jillian C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Bridget H.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Bridget H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Rebecca R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Rebecca R.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kyla H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kyla H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tiffany T.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Lynn P.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lynn P.
  • Full Body - Taylor Swift Takeover (leg wrap & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Megan M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Kayla L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Kayla L.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:45am - 7:35am (50 min)
    Maria P.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:45am - 8:35am (50 min)
    Nakita M.
  • Full Body - All Remixes (hamstrings & biceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body - All Remixes (hamstrings & biceps)
    9:45am - 10:35am (50 min)
    Zimuzo O.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Megan M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Megan M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:45pm - 1:35pm (50 min)
    Megan M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:45pm - 2:35pm (50 min)
    Tiffany T.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:45pm - 3:35pm (50 min)
    Tiffany T.
    11 of 15 open