schedule

Sunday08/07
  • off-peak- Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kristine G.
  • BUNS + GUNS
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Kristine G.
  • off-peak- Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Kristine G.
  • off-peak- ARMS + ABS
    2:35pm - 3:25pm (50 min)
    Kristine G.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Candice J.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Candice J.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lindsay E.
  • off-peak- Full Body (leg wrap & chest)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Lindsay E.
  • $10 coach-in-training
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Hallie L.
  • $10 coach-in-training
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Hallie L.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Dylan B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Dylan B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Dylan B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Becky G.
  • off-peak- Full Body (center glutes & arm wrap)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Becky G.
  • off-peak- Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sam C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Sam C.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Lindsay E.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Lindsay E.
  • $10 coach-in-training
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Tara E.
  • $10 coach-in-training
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Tara E.
  • off-peak- Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kristine G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Kristine G.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Candice J.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Candice J.
  • off-peak- Full Body (hamstrings & triceps)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Kristine G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kristine G.
  • $10 coach-in-training
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Hallie L.
  • $10 coach-in-training
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Hallie L.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Becky G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Becky G.
  • off-peak- Full Body (inner thighs & biceps)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Becky G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Lindsay E.
  • off-peak- Full Body (inner thighs & biceps)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Lindsay E.
Saturday08/13
  • off-peak- Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Becky G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Becky G.
  • super [solid] - read me
    9:40am - 10:45am (65 min)
    Candice J.
  • off-peak- Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Candice J.