Sunday07/07
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kiah R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kiah R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Tee M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mary K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lexy A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lexy A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Maggie M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Tee M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Tee M.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Tee M.
Monday07/08
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Caroline R.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lexy A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jamie H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jailen W.
  • Full Body - Songs of Summer (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jailen W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Jailen W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Ashlee W.
  • Full Body - Hot Girl (rap) Summer (hamstrings & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ashlee W.
  • 30min Express: Core + Upper Body (triceps)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Ashlee W.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Galen Q.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Pamela C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Pamela C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anthony R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Anthony R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Anthony R.
Tuesday07/09
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Lindsey A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lindsey A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Sophia P.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nyra C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Nyra C.
  • 30min Express : Core + Lower Body (center glutes)
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Ashlee W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ashlee W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Ashlee W.
  • Foundation50: Build Your Basics
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Nyra C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Galen Q.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Galen Q.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lexy A.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lexy A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Tee M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Tee M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Tee M.
Wednesday07/10
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jamie H.
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Ashlee W.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ashlee W.
  • Full Body (inner thighs & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Ashlee W.
  • Full Body (inner thighs & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • 30min Express: Core + Obliques
    12:30pm - 1:00pm (30 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (inner thighs & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body - 2000s One Hit Wonders (inner thighs & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Molly C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Molly C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Molly C.
Thursday07/11
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Lindsey A.
  • Full Body - 2010s Bops (Hip Hop) (outer glutes & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lindsey A.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Charlotte L.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Charlotte L.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nyra C.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Ashlee W.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Ashlee W.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ashlee W.
  • 30min Express : Core + Lower Body (outer glutes)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Sophia P.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sophia P.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Molly C.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Molly C.
  • Full Body - Late Summer Night Hits (outer glutes & arm wrap)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Molly C.
Friday07/12
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Caroline R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Caroline R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jamie H.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jamie H.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Nyra C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Nyra C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Kiah R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kiah R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kiah R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jailen W.
  • Full Body - Drake vs The World (leg wrap & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Jailen W.
Saturday07/13
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nyra C.
    7 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Nyra C.
    5 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kimber R.
    3 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kimber R.
    1 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kimber R.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kiah R.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kiah R.
    3 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Anthony R.
    4 of 16 open
  • Full Body - Young Money (hamstrings & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Caroline R.
    3 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Caroline R.
    3 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Caroline R.
    2 of 16 open