Sunday02/25
  • Arms + Abs
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ally B.
  • Buns + Guns
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Ally B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ally B.
Monday02/26
  • Buns + Abs
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (center glutes & back) - Monday Magic✨
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ally B.
  • Full Body (center glutes & back) - Happy Birthday, COACH CALLIE! 🔥🎉
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jaida H.
  • Full Body (center glutes & back) - Growing & Glowing!
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Jaida H.
  • Buns + Guns
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Jenny H.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Jaida H.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Best of the Decade
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jaida H.
  • Buns + Guns
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Emily M.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Emily M.
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jaida H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Lauren D.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    6:35pm - 7:05pm (30 min)
    Lauren D.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - Chainsmokers
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Abby M.
  • Buns + Guns
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Abby M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - Bon Voyage, Coach Em!
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Emily M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - Bon Voyage, Coach Em!
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Emily M.
  • 30min Express: Core + Obliques
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Emily M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jaida H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Callie B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap) - Bring a Family Member for Free!
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Callie B.
Thursday02/29
  • Buns + Guns
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Usher vs. Ludacris
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jenny H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Abby M.
  • 30min Express: Core + Upper Body
    12:15pm - 12:45pm (30 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jenny H.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Hip Hop Classics
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Jenny H.
  • Buns + Guns
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Abby M.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Abby M.
    8 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Rise & Grind
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren D.
    2 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Lauren D.
    8 of 13 open
  • Buns + Guns
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Ally B.
    8 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Ally B.
    10 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Battle of the Divas!
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jaida H.
    7 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Ally B.
    8 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps) - TGIF
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren D.
    7 of 13 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back) - EDM
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lauren D.
    8 of 13 open
  • Arms + Abs
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lauren D.
    8 of 13 open
  • Buns + Guns
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jenny H.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jenny H.
    6 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jenny H.
    9 of 13 open