schedule

Sunday07/07
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    7:50am - 8:40am (50 min)
    Shannon C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:55am - 9:45am (50 min)
    Shannon C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Conor J.
  • Full Body (outer glutes & back)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Conor J.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Evan H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:20pm - 3:10pm (50 min)
    Sydney L.
  • 30min Express: Core + Obliques
    3:30pm - 4:00pm (30 min)
    Katherine A.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Katherine A.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Katherine A.
Monday07/08
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Shannon C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Shannon C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Sydney L.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Carly H.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Carly H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    James B.
  • Advanced Full Body (hamstrings & triceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    James B.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Jada D.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Jada D.
Tuesday07/09
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    James B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    James B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Danii Z.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Starter50: Intro To [solidcore]
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Bryce A.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Bryce A.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Raven L.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Trish C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Trish C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Trish C.
Wednesday07/10
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meghann P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Meghann P.
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Conor J.
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Conor J.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Matt C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Matt C.
  • Off-Peak Foundation50: Build Your Basics
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Matt C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Anna S.
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Jada D.
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Jada D.
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Danii Z.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Danii Z.
Thursday07/11
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    James B.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    James B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jada D.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Jada D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Sydney L.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Sydney L.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Bryce A.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Bryce A.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Meghann P.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Meghann P.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Meghann P.
  • Advanced Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Trish C.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Trish C.
  • 30min Express: Core + Obliques
    8:15pm - 8:45pm (30 min)
    Trish C.
Friday07/12
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meghann P.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Meghann P.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Conor J.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Conor J.
  • 30min Express: Core + Obliques
    10:20am - 10:50am (30 min)
    Conor J.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Mary Kate H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & shoulders)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Mary Kate H.
  • Advanced Supersolid 65min
    1:10pm - 2:15pm (65 min)
    Anna S.
  • Off-Peak Starter50: Intro To [solidcore]
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    4:05pm - 4:55pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Ye Jin S.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    James D.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    James D.
Saturday07/13
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:50am - 8:40am (50 min)
    James B.
    6 of 27 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:55am - 9:45am (50 min)
    James B.
    1 of 27 open
  • Advanced Full Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Danii Z.
    0 of 27 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Danii Z.
    0 of 27 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Sydney L.
    0 of 27 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Sydney L.
    0 of 27 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    2:20pm - 3:10pm (50 min)
    Sara L.
    15 of 27 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    3:25pm - 4:15pm (50 min)
    Sara L.
    7 of 27 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sara L.
    13 of 27 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android