Sunday07/07
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Samm B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Samm B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Samm B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Amina S.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sara L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sara L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Erika D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Erika D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Erika D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Erika D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Liz C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Liz C.
  • Full Body - Swiftie Sunday: Best of Taylor Swift (outer glutes & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Mallory C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Mallory C.
Monday07/08
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Olivia T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Olivia T.
  • Full Body - Summer of 2016 (hamstrings & triceps)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Geena C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Geena C.
  • Off-Peak Starter50: Intro To [solidcore]
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Geena C.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Mallory C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Mallory C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Evan H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Evan H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:10pm - 8:00pm (50 min)
    Samm B.
  • Advanced Supersolid 65min
    8:10pm - 9:15pm (65 min)
    Samm B.
Tuesday07/09
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Geena C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Geena C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Christina K.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body - Summer Hits! (center glutes & chest)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Nicole K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Nicole K.
  • Off-Peak Full Body - Twerk Tuesday (center glutes & chest)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Ruby L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Ruby L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body - Chainsmokers (center glutes & chest)
    7:10pm - 8:00pm (50 min)
    Samm B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:10pm - 9:00pm (50 min)
    Samm B.
Wednesday07/10
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Olivia T.
  • Full Body (inner thighs & back)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Olivia T.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Geena C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Geena C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Geena C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Mallory C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Mallory C.
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:10pm - 8:00pm (50 min)
    Dani S.
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:10pm - 9:00pm (50 min)
    Dani S.
  • 30min Express: Core + Obliques
    9:10pm - 9:40pm (30 min)
    Dani S.
Thursday07/11
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Dani S.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dani S.
  • Advanced Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Olivia T.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Olivia T.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Mallory C.
  • Full Body - Aly & AJ vs. Hillary Duff (outer glutes & arm wrap)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Mallory C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Marielle A.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Erika D.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Erika D.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:10pm - 8:00pm (50 min)
    Christina K.
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:10pm - 9:00pm (50 min)
    Christina K.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:10pm - 10:00pm (50 min)
    Christina K.
Friday07/12
  • 30min Express: Core + Obliques
    5:25am - 5:55am (30 min)
    Dani S.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Dani S.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dani S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & shoulders)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Geena C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Geena C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Jacob G.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Jacob G.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Jacob G.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Ashley K.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:10pm - 6:00pm (50 min)
    Ruby L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Ruby L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:10pm - 8:00pm (50 min)
    Caitlin S.
  • Full Body - Bad Bunny vs. Anitta (leg wrap & shoulders)
    8:10pm - 9:00pm (50 min)
    Caitlin S.
Saturday07/13
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ruby L.
    3 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Ruby L.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Samm B.
    1 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Samm B.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Samm B.
    0 of 16 open
  • Advanced Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ashley K.
    1 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Ashley K.
    3 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Olivia T.
    2 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Olivia T.
    4 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Ruby L.
    4 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Ruby L.
    5 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caitlin S.
    7 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Caitlin S.
    9 of 16 open