what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps) - ABBA vs Kylie Minogue
    7:25am - 8:15am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Asia G.
  • Arms + Abs
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Asia G.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Ally M.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:50pm - 1:40pm (50 min)
    Ally M.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:35am - 8:25am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Mads S.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ally M.
  • Foundations
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Ally M.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Kate S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Kate S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Melissa K.
  • Arms + Abs
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Melissa K.
  • Arms + Abs
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Mads S.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    7:40pm - 8:10pm (30 min)
    Mads S.
Wednesday08/10
  • Arms + Abs
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Kylee N.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Kylee N.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (outer glutes & shoulders) - Woman Crush Wednesday
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Mads S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Asia G.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Asia G.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Amanda S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Melissa K.
  • Buns & Guns - 80s POP
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Mads S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:40pm - 8:30pm (50 min)
    Mads S.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Kylee N.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Kylee N.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Dani I.
  • Arms + Abs
    9:20am - 10:10am (50 min)
    Dani I.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ebony C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:25pm - 5:15pm (50 min)
    Gigi G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Gigi G.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Gigi G.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:25am - 8:15am (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Christine T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:35am - 10:25am (50 min)
    Christine T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:40am - 11:30am (50 min)
    Delaney R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Christine T.