schedule

Sunday04/14
  • Full Body - Kygo - care/of Raffle (inner thighs & chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Christina C.
  • Full Body - Corechella 2024- Doja Cat vs Lil Uzi Vert (inner thighs & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Christina C.
  • Full Body - Corechella 2024 - Lana & Friends (inner thighs & chest)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Laurel D.
  • Full Body - Djs of Desert - Apothekary Giveaway (inner thighs & chest)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Laurel D.
  • coach-in-training
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Allyse S.
  • coach-in-training
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Allyse S.
  • Full Body - Corechella 2024 - Drake (inner thighs & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Caitlyn P.
  • Full Body - Nicki Minaj - Alo Giveaway (inner thighs & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Caitlyn P.
Monday04/15
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Laurel D.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Laurel D.
  • Off-Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Najma K.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nina L.
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Zoye P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Erin S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Erin S.
Tuesday04/16
  • coach-in-training
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Allyse S.
  • coach-in-training
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Allyse S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Christina C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Christina C.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Christina C.
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Christina C.
Wednesday04/17
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Axé O.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Axé O.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Nina L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nina L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Erin S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Erin S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Christina C.
Thursday04/18
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Erin S.
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Erin S.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Nina L.
    14 of 19 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (leg wrap)
    3:30pm - 4:00pm (30 min)
    Nina L.
    15 of 19 open
  • Full Body - Kendrick vs. J Cole (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Axé O.
    8 of 19 open
  • Full Body - Kendrick vs. J Cole (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Axé O.
    6 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Gabi B.
    6 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Gabi B.
    8 of 19 open
Friday04/19
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Yvette F.
    10 of 19 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Yvette F.
    4 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Nina L.
    12 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Nina L.
    16 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nina L.
    12 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Nina L.
    11 of 19 open
Saturday04/20
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Erin S.
    6 of 19 open
  • Full Body - team teach: Erin & Antonia - Celsius Giveaway (inner thighs & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Erin S.
    0 of 19 open
  • Full Body - Corechella 2024 - Latinos at the Desert (inner thighs & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Nina L.
    4 of 19 open
  • Full Body - DJ Snake - MILK Make-up Giveaway (inner thighs & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Nina L.
    8 of 19 open
  • Full Body - Festival Line Up (inner thighs & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Kali D.
    14 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Nina L.
    8 of 19 open

what is [solidcore]?

[solidcore] is a high-intensity, low-impact full-body workout on a pilates-inspired reformer. With the lights down and music up, you'll find a stronger version of yourself by the first song change. Our core workout utilizes slow and controlled movements scientifically designed to break down muscles [to failure] so they build back stronger. Try our 50-minute immersive experience for results you can see [and feel] immediately.

six people stretching on reformers in solidcore studio

membership perks

Take advantage of incredible, complimentary perks with a [solidcore] monthly membership. Enjoy early access to the schedule, available 24 hours before its release to the public, discounted retail, and the ability to bring a friend free* once a month with any of our membership levels. Or, become an unlimited member and gain access to these and even more perks.

three frames of solidcore app on iphone screen

download the [solidcore] app

Stay connected with [solidcore] by downloading our app from the App Store or Google Play. Simply log in with your [solidcore] account information to easily book classes, buy a membership, class packages, or a single class, and view the schedule. Plus, get notified of special challenges and promotions.

iOS Android