Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Asia G.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Asia G.
Monday05/27
  • Full Body - Drake vs. Everybody (center glutes & biceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Erin S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Erin S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Christina C.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Nina L.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Lauren M.
  • Advanced Supersolid 65min
    12:15pm - 1:20pm (65 min)
    Lauren M.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Nina L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Nina L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Christina C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Christina C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna H.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anna H.
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Axé O.
    10 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Axé O.
    6 of 19 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Nina L.
    12 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Nina L.
    15 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nina L.
    14 of 19 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Anna H.
    6 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna H.
    4 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Christina C.
    8 of 19 open
Thursday05/30
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Erin S.
    5 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Erin S.
    0 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nina L.
    15 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Nina L.
    14 of 19 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (outer glutes)
    3:30pm - 4:00pm (30 min)
    Nina L.
    16 of 19 open
  • Full Body - Billboard Hot 100 (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Axé O.
    12 of 19 open
  • Full Body - Billboard Hot 100 (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Axé O.
    7 of 19 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lauren M.
    5 of 19 open
  • Off-Peak Full Body - Hot Girls & City Girls (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lauren M.
    5 of 19 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:15am - 7:05am (50 min)
    Laurel D.
    13 of 19 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Lauren M.
    0 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Nina L.
    8 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Nina L.
    15 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Nina L.
    14 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Nina L.
    13 of 19 open
Saturday06/01
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Erin S.
    6 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Erin S.
    6 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Nina L.
    7 of 19 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Nina L.
    12 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Axé O.
    15 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Axé O.
    7 of 19 open