Sunday05/26
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body - Rise & Rap (hamstrings & shoulders)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nicole T.
  • Full Body - Renaissance vs. Cowboy Carter (hamstrings & shoulders)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Nicole T.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Kaylene H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Kaylene H.
  • 30min Express: Core + Lower Body (hamstrings)
    1:15pm - 1:45pm (30 min)
    Kaylene H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Megan C.
  • Full Body - Drake vs Everybody (hamstrings & shoulders)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Megan C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Kelly B.
Monday05/27
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    LaBrea B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    LaBrea B.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Morgan K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Morgan K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Megan C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Megan C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kelly B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Kelly B.
  • 30min Express: Core + Lower Body (inner thighs)
    4:15pm - 4:45pm (30 min)
    Nicole T.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Nicole T.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Nicole T.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Diana M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Diana M.
Wednesday05/29
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body - Eras of Beyonce (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Melissa K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    LaBrea B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    LaBrea B.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Megan C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Megan C.
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Nicole T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Janelle M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Janelle M.
Thursday05/30
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Meredith W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    LaBrea B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    LaBrea B.
  • Foundation50: Build Your Basics
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    LaBrea B.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Diana M.
    6 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Nicole T.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Melissa K.
    0 of 15 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Melissa K.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Megan C.
    1 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Megan C.
    3 of 15 open
Friday05/31
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Morgan K.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Morgan K.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Demi R.
    3 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Demi R.
    3 of 15 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    LaBrea B.
    5 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kelly B.
    5 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kelly B.
    7 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    LaBrea B.
    6 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    LaBrea B.
    2 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Morgan K.
    2 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Morgan K.
    1 of 15 open
  • ALS Benefit Class - Full Body (leg wrap & biceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Kelly B.
    0 of 15 open
  • ALS Benefit Class - Full Body (leg wrap & biceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Kelly B.
    2 of 15 open
Saturday06/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15am - 8:05am (50 min)
    LaBrea B.
    2 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:15am - 9:05am (50 min)
    Nicole T.
    0 of 15 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Nicole T.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Melissa K.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Melissa K.
    0 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Megan C.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Megan C.
    12 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Nathan E.
    11 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nathan E.
    10 of 15 open