Sunday05/19
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Marina P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Marina P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Marina P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Meaghan H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Meaghan H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Janelle D.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Janelle D.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Kendall C.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Kendall C.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Jessie G.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jessie G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dana D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Dana D.
  • coach-in-training
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Karina A.
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Karina A.
Monday05/20
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Maddy M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Janelle D.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Janelle D.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Janelle D.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Hannah P.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Hannah P.
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Destiny H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Destiny H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Destiny H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Brayden G.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Cody D.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jessie G.
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Jessie G.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Meaghan H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Meaghan H.
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Raven S.
  • coach-in-training
    9:00pm - 9:50pm (50 min)
    Raven S.
    6 of 16 open
Tuesday05/21
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Cody D.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cody D.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Cody D.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Elena B.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Elena B.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Destiny H.
    2 of 16 open
  • Full Body SZA x Ciara (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Destiny H.
    3 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Hannah P.
    0 of 16 open
  • coach-in-training
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Karina A.
    6 of 16 open
  • coach-in-training
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Karina A.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Hannah P.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Ysel N.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Ysel N.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Dana D.
    0 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Dana D.
    2 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00pm - 9:50pm (50 min)
    Brayden G.
    5 of 16 open
Wednesday05/22
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Marina P.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Meaghan H.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Meaghan H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Hannah P.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Destiny H.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Brayden G.
    3 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Brayden G.
    7 of 16 open
  • coach-in-training
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Karina A.
    6 of 16 open
  • coach-in-training
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Karina A.
    6 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Hannah P.
    5 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Maddy M.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Maddy M.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Maddy M.
    0 of 16 open
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Raven S.
    5 of 16 open
  • coach-in-training
    9:00pm - 9:50pm (50 min)
    Raven S.
    5 of 16 open
Thursday05/23
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Kendall C.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kendall C.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kendall C.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Elena B.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Destiny H.
    6 of 16 open
  • coach-in-training
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Cami M.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Hannah P.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Cody D.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jessie G.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Jessie G.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Brayden G.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Brayden G.
    0 of 16 open
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Joenny C.
    6 of 16 open
  • coach-in-training
    9:00pm - 9:50pm (50 min)
    Joenny C.
    12 of 16 open
Friday05/24
  • Full Body (center glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Cody D.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Cody D.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Janelle D.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Janelle D.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Meaghan H.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Meaghan H.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Brayden G.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Brayden G.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Destiny H.
    9 of 16 open
  • coach-in-training
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Cami M.
    5 of 16 open
  • coach-in-training
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Cami M.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Maddy M.
    0 of 16 open
  • Fully Body YEEDM
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Maddy M.
    1 of 16 open
  • coach-in-training
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Joenny C.
    12 of 16 open
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Joenny C.
    12 of 16 open
Saturday05/25
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kendall C.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kendall C.
    0 of 16 open
  • Advanced Supersolid 65 minutes 2010's Week
    8:00am - 9:05am (65 min)
    Kendall C.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Marina P.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Marina P.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Destiny H.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Brayden G.
    4 of 16 open
  • Full Body American Heart Association Benefit Class (outer glutes & arm wrap)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Brayden G.
    6 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Brayden G.
    7 of 16 open
  • coach-in-training
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Cami M.
    7 of 16 open
  • coach-in-training
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Cami M.
    13 of 16 open
  • coach-in-training
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Raven S.
    12 of 16 open