Sunday05/19
  • Full Body- Rise + Remix (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Caley M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Caley M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Nick S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Rachel K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Rachel K.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Rachel K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Anthony R.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Anthony R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Anthony R.
Monday05/20
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dario A.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Dario A.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Caley M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Caley M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Ben H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Ben H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ben H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Caley M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Caley M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Caley M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Maggie G.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Maggie G.
  • Advanced Full Body - Membership Required (hamstrings & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Maggie G.
Tuesday05/21
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Rachel K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Rachel K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kristina T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kristina T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Kristina T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Kristina T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Amber P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amber P.
Wednesday05/22
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Rachael C.
  • AAF Benefit - Full Body (leg wrap & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Rachael C.
    6 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Nick S.
    0 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lauren D.
    2 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lauren D.
    16 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lauren D.
    8 of 21 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lauren D.
    16 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kristina T.
    1 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Kristina T.
    15 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Anthony R.
    15 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Anthony R.
    12 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Harrison B.
    5 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Harrison B.
    7 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Amber P.
    7 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amber P.
    12 of 21 open
Thursday05/23
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Rachael C.
    16 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Rachael C.
    2 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kriz A.
    0 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kristina T.
    0 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kristina T.
    9 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kristina T.
    17 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Coco C.
    16 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Coco C.
    18 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Anthony R.
    18 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Anthony R.
    14 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Anthony R.
    17 of 21 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Kristina T.
    14 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Kristina T.
    11 of 21 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Amber P.
    12 of 21 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Amber P.
    12 of 21 open
Friday05/24
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Channing A.
    8 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Channing A.
    3 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Channing A.
    0 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kristina T.
    6 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kristina T.
    6 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Coco C.
    12 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Coco C.
    13 of 21 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & back)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Kristina T.
    17 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    Kristina T.
    10 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Caley M.
    14 of 21 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:20pm - 6:10pm (50 min)
    Caley M.
    14 of 21 open
  • Full Body- Charli XCX & Troye Sivan present: Sweat Ticket Raffle (center glutes & back)
    6:25pm - 7:15pm (50 min)
    Caley M.
    10 of 21 open
Saturday05/25
  • Full Body- Charli XCX & Troye Sivan present: Sweat Ticket Raffle (outer glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kristina T.
    7 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kristina T.
    9 of 21 open
  • Full Body- Community Challenge Team Teach Kristina + Channing (outer glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kristina T.
    3 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Channing A.
    5 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Channing A.
    14 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kylie Z.
    18 of 21 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Kylie Z.
    17 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Anthony R.
    17 of 21 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Anthony R.
    18 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Anthony R.
    18 of 21 open