Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ash B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Ash B.
  • AAF Benefit - Full Body - Nolan + Olivia Team Teach (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    James B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    James B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    James B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Dannie R.
Monday05/13
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Becca B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Becca B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Becca B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Harrison B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    James B.
  • Full Body - Club [solidcore] (inner thighs & biceps)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    James B.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ash B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ash B.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body - Ariana Grande vs. BLACKPINK (outer glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Josh J.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Josh J.
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Caitlin A.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caitlin A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Kaila W.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Kaila W.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Caitlin A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Caitlin A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Caitlin A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Nolan T.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sue K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sue K.
  • 30min Express: Core + Obliques
    1:00pm - 1:30pm (30 min)
    Sue K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Kaila W.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Kaila W.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Connell O.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Connell O.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Josh J.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Josh J.
  • 30min Express: Core + Lower Body (center glutes)
    1:00pm - 1:30pm (30 min)
    Josh J.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body - 2000s Throwbacks (center glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Caitlin A.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caitlin A.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    James B.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    James B.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ash B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ash B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Josh J.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Josh J.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Abby K.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Abby K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Myah D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Myah D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Ash B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Ash B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Nolan T.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jordan K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jordan K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kaila W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kaila W.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Larry T.
    1 of 16 open