Sunday06/16
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Art P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Art P.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    James B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    James B.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Nolan T.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Nolan T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Dannie R.
  • coach-in-training
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Hector G.
  • coach-in-training
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Hector G.
Monday06/17
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ben H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ben H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Barnaby B.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Olivia H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Harrison B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Harrison B.
  • Full Body - Reggaeton (hamstrings & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (hamstrings & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Lauren D.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Larry T.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Kaila W.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Kaila W.
Tuesday06/18
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ash B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ash B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mckenzie C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Judy L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Judy L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Judy L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Jill H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Jill H.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    9 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    5 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    James B.
    1 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    James B.
    0 of 16 open
Wednesday06/19
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Becca B.
    9 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Becca B.
    7 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Becca B.
    2 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Olivia H.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Olivia H.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Josh J.
    0 of 16 open
  • Full Body - Lady Gaga VS Chappell Roan (inner thighs & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Josh J.
    3 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Josh J.
    6 of 15 open
  • coach-in-training
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Allison N.
    7 of 12 open
  • coach-in-training
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Trinika J.
    5 of 12 open
  • Full Body - Juneteenth - Southern Hip Hop (inner thighs & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Larry T.
    5 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Ash B.
    13 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Ash B.
    9 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Kaila W.
    12 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Kaila W.
    11 of 16 open
Thursday06/20
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Connell O.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Connell O.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mckenzie C.
    6 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mckenzie C.
    10 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mckenzie C.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jackie T.
    11 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jackie T.
    11 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Jackie T.
    10 of 15 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Lauren D.
    13 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Lauren D.
    13 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    11 of 16 open
  • Full Body - Megan Thee Stallion (center glutes & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    10 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    7 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    James B.
    10 of 16 open
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    James B.
    12 of 16 open
Friday06/21
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ash B.
    10 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ash B.
    5 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Josh J.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Josh J.
    7 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Mckenzie C.
    7 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Mckenzie C.
    10 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    12 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Caitlin A.
    11 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Myah D.
    13 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Myah D.
    11 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Abby K.
    12 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Abby K.
    12 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Barnaby B.
    11 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Myah D.
    12 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:05pm - 8:55pm (50 min)
    Myah D.
    13 of 16 open
Saturday06/22
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Connell O.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Connell O.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Josh J.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Josh J.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Larry T.
    9 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Larry T.
    11 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Larry T.
    11 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Kaila W.
    12 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Kaila W.
    13 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Kaila W.
    13 of 16 open
  • coach-in-training
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Hector G.
    7 of 9 open
  • coach-in-training
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Hector G.
    8 of 12 open