Sunday05/26
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jennifer S.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jennifer S.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carol C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Carol C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Drew B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Drew B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Lauren S.
Monday05/27
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Colleen H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Colleen H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jess S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jess S.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Carol C.
  • Advanced Supersolid 65min
    1:00pm - 2:05pm (65 min)
    Carol C.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jess S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jess S.
  • Full Body - Senior Coach Celebration (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jennifer S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jennifer S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carlee R.
  • Full Body - Taylor Tuesday (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Carlee R.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Annie K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Annie K.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Carol C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Carol C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Lauren S.
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Aitanna F.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Aitanna F.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Aitanna F.
    2 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Carlee R.
    5 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carlee R.
    5 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Carlee R.
    6 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Annie K.
    6 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Annie K.
    2 of 15 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Carol C.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Carol C.
    3 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Drew B.
    4 of 15 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Drew B.
    7 of 15 open
Thursday05/30
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Sami B.
    6 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sami B.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Colleen H.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Colleen H.
    0 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jennifer S.
    7 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jennifer S.
    8 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jennifer S.
    10 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Jess S.
    6 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Jess S.
    7 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Lindsay K.
    3 of 15 open
  • Full Body - Throwback Thursday (outer glutes & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Lindsay K.
    2 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Lindsay K.
    12 of 15 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Aitanna F.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Aitanna F.
    0 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Carlee R.
    2 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Carlee R.
    6 of 15 open
  • Full Body - Beyoncé Friday (leg wrap & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carlee R.
    4 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Joy S.
    6 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Joy S.
    7 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Tori P.
    7 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Tori P.
    6 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Dylan S.
    7 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Dylan S.
    8 of 15 open
Saturday06/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Lindsay K.
    8 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lindsay K.
    3 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Drew B.
    4 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Drew B.
    6 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jess S.
    6 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jess S.
    7 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Annie K.
    8 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Annie K.
    11 of 15 open