schedule

Sunday08/07
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    8:35am - 9:25am (50 min)
    Kymberlee H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:40am - 10:30am (50 min)
    Rachel S.
  • Arms + Abs
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Rachel S.
  • Buns + Guns
    11:50am - 12:40pm (50 min)
    Jasmine D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:55pm - 1:45pm (50 min)
    Jasmine D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Chandra H.
  • Foundations
    3:05pm - 3:55pm (50 min)
    Chandra H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Leigh Ann F.
Monday08/08
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Chandra H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Chandra H.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Deandra W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Deandra W.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Deandra W.
  • Off-Peak Buns + Guns
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Deandra W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Sam L.
  • Foundations
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Sam L.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Anna H.
Tuesday08/09
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jasmine D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jasmine D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Deandra W.
  • Foundations
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Deandra W.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Deandra W.
  • 30min Express: Core + Obliques
    1:05pm - 1:35pm (30 min)
    Deandra W.
  • Off-Peak Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rebecca M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Erin D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Erin D.
Wednesday08/10
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Sam L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sam L.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Rebecca M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    David R.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    April C.
  • 30min Express - Lower Body + Core
    1:05pm - 1:35pm (30 min)
    April C.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Rebecca M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Jessica R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Chandra H.
  • 30min Express - Upper Body + Core
    7:45pm - 8:15pm (30 min)
    Chandra H.
Thursday08/11
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 7:00am (60 min)
    Sam L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sam L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Karina M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Karina M.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kymberlee H.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    7:45pm - 8:35pm (50 min)
    Chandra H.
Friday08/12
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jasmine D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Jasmine D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Rebecca M.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Conner J.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • 30min Express - Lower Body + Core
    1:05pm - 1:35pm (30 min)
    Leigh Ann F.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Advanced
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anne M.
  • Full Body (inner thighs & biceps) - Advanced
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Anne M.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    6:40pm - 7:30pm (50 min)
    Anna H.
Saturday08/13
  • Supersolid *ADVANCED*
    8:15am - 9:20am (65 min)
    Sam L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sam L.
  • Arms + Abs
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Anna H.
  • Buns + Guns
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Leigh Ann F.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Anna H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Kirah C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Kirah C.