Sunday05/12
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Ally Z.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Ally Z.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Emily B.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Emily P.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Maddie K.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Joslyn J.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Joslyn J.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Maria R.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Maria R.
Monday05/13
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Deandra W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Deandra W.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chloe B.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chloe B.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Danielle H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Danielle H.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Full Body - Doja Cat vs. Nicki Minaj (inner thighs & biceps)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Foundation50: Build Your Basics
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Ally Z.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Ally Z.
Tuesday05/14
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Briana D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Briana D.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Justin S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Justin S.
  • Full Body - House Vibez (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Full Body - Taurus Szn (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Erin D.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Erin D.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Ally Z.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Ally Z.
Wednesday05/15
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ally Z.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ally Z.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Deandra W.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Laur H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Laur H.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Danielle H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Danielle H.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Anna H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Anna H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Maddie K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Maddie K.
Thursday05/16
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Maria R.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kris C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kris C.
  • AAF Benefit - Full Body (center glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Karina M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Karina M.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mackenzie H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Briana D.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Briana D.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Erin D.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Erin D.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Maddie K.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    8:35pm - 9:25pm (50 min)
    Maddie K.
Friday05/17
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Emily P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chloe B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Chloe B.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lindsey S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Mackenzie H.
  • Off-Peak Full Body - Hot Girl Summer (leg wrap & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Lindsey S.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Meghan R.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Ally Z.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:35pm - 6:25pm (50 min)
    Mackenzie H.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:35pm - 7:25pm (50 min)
    Mackenzie H.
Saturday05/18
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Tai V.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Tai V.
  • Advanced Supersolid 65min
    9:30am - 10:35am (65 min)
    Erin D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:45am - 11:35am (50 min)
    Erin D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:45am - 12:35pm (50 min)
    Ally Z.
  • Foundation50: Build Your Basics
    12:45pm - 1:35pm (50 min)
    Ally Z.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:45pm - 2:35pm (50 min)
    Morgan R.
    3 of 17 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:45pm - 3:35pm (50 min)
    Morgan R.
    12 of 17 open