Sunday04/07
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body - Quinn Team Teach Drake v. Bad Bunny (center glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (center glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (center glutes & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Melissa K.
  • coach-in-training
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Taylor F.
  • coach-in-training
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Taylor F.
Monday04/08
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Caroline O.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Caroline O.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Catherine M.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body - Drake vs Bad Bunny (hamstrings & shoulders)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Kayla T.
Tuesday04/09
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Quinn A.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Quinn A.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Marisa H.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Marisa H.
  • 30min Express - Core + Obliques
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Catherine M.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Lucia D.
  • coach-in-training
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Taylor F.
Wednesday04/10
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Ari L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Catherine M.
  • 30min Express - Core + Lower Body (center glutes)
    12:00pm - 12:30pm (30 min)
    Catherine M.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Quinn A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Quinn A.
  • coach-in-training
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Taylor F.
Thursday04/11
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Kayla T.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Foundation50: Build Your Basics
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chelsea D.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kelly M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Catherine M.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ashley F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Ari L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Ari L.
Friday04/12
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Quinn A.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Quinn A.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lucia D.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Quinn A.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Ari L.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ari L.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Ari L.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ari L.
Saturday04/13
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Bayyianah A.
    4 of 15 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Bayyianah A.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Quinn A.
    0 of 15 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Catherine M.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Catherine M.
    0 of 15 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ari L.
    1 of 15 open
  • Full Body (center glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Ari L.
    4 of 15 open