Sunday06/09
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Emma D.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Emma D.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Amanda R.
  • Private Class - Full Body - AJC Peachtree Road Race Raffle (hamstrings & biceps)
    12:25pm - 1:15pm (50 min)
    Amanda R.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Tamara B.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:35pm - 3:25pm (50 min)
    Tamara B.
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:45pm - 4:35pm (50 min)
    Brandee H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Brandee H.
Monday06/10
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Erica W.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Stephanie R.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Erica W.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Erica W.
  • Athlete Ally Benefit - Full Body (leg wrap & shoulders)
    10:55am - 11:45am (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kaitlyn S.
  • 30min Express: Core + Upper Body (shoulders)
    4:40pm - 5:10pm (30 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Amanda R.
  • Full Body - Shake with Timberlake (leg wrap & shoulders)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Amanda R.
Tuesday06/11
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Erica W.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Erica W.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Erica W.
  • Foundation50: Build Your Basics
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    10:55am - 11:45am (50 min)
    Jermaine B.
  • 30min Express: Core + Lower Body (inner thighs)
    12:05pm - 12:35pm (30 min)
    Jermaine B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Amanda R.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kaitlyn S.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Tamara B.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Tamara B.
Wednesday06/12
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Tamara B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Tamara B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Lindsay V.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Lindsay V.
  • Full Body - Usher Baby (center glutes & biceps)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Lindsay V.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Jermaine B.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Kaitlyn S.
    2 of 18 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Kaitlyn S.
    0 of 18 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kaitlyn S.
    0 of 18 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Amanda R.
    1 of 18 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Amanda R.
    9 of 18 open
Thursday06/13
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Kaitlyn S.
    3 of 18 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Kaitlyn S.
    1 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Kaitlyn S.
    0 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Lindsay V.
    5 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Lindsay V.
    8 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lindsay V.
    10 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Sarah D.
    9 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:25pm - 6:15pm (50 min)
    Sarah D.
    7 of 18 open
  • 30min Express: Core + Upper Body - Run Club (chest)
    6:30pm - 7:00pm (30 min)
    Amanda R.
    5 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:35pm - 8:25pm (50 min)
    Tamara B.
    6 of 18 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:40pm - 9:30pm (50 min)
    Tamara B.
    13 of 18 open
Friday06/14
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Kaitlyn S.
    3 of 18 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    6:35am - 7:25am (50 min)
    Kaitlyn S.
    4 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:40am - 8:30am (50 min)
    Stephanie S.
    4 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:45am - 9:35am (50 min)
    Stephanie S.
    8 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:50am - 10:40am (50 min)
    Charisma T.
    6 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    10:55am - 11:45am (50 min)
    Charisma T.
    10 of 18 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Victoria C.
    8 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    1:05pm - 1:55pm (50 min)
    Jermaine B.
    11 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Jermaine B.
    10 of 18 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    4:20pm - 5:10pm (50 min)
    Jermaine B.
    11 of 18 open
  • Full Body - Caribbean Fridays (inner thighs & back)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Tamara B.
    5 of 18 open
  • Full Body - Ice Spice vs Latto (inner thighs & back)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Tamara B.
    6 of 18 open
Saturday06/15
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Margaret D.
    13 of 18 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Margaret D.
    6 of 18 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Kaitlyn S.
    0 of 18 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Kaitlyn S.
    0 of 18 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Jermaine B.
    6 of 18 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    12:25pm - 1:15pm (50 min)
    Jermaine B.
    7 of 18 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Katie G.
    12 of 18 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    2:35pm - 3:25pm (50 min)
    Katie G.
    11 of 18 open