what is [solidcore]?

[solidcore] is a 50-minute, full body, strength training workout. It is an entirely immersive experience - held in a dimly-lit room under blue lights, fueled by energizing music, and led by an experienced coach who offers personalized instruction. This is a workout like no other. Utilizing its signature machine, the [solidcore] workout is one that will transform your body and deliver noticeable results. Whether considered a person’s primary workout, or a supplement to a regular training routine, [solidcore] is designed to make clients stronger and more resilient - physically and mentally. The types of classes offered are foundations, fully body, arms+abs, buns+guns, buns+abs, and core30.

schedule

Sunday08/07
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Cosette K.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Cosette K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Olivia M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Olivia M.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Michael D.
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Olivia M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Olivia M.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Michael D.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Olivia M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Simone E.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Katie T.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Dylan M.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Dylan M.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Katie T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Katie T.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Michael D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Shoshana G.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Michael D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Miss Congeniality
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Ebeth K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap) - Miss Congeniality
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ebeth K.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Simone E.
  • Buns + Guns
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Cassie F.
Wednesday08/10
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Michael D.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Cosette K.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Stephen D.
  • Arms + Abs
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Olivia M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Olivia M.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Trevor W.
Thursday08/11
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Katie T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Katie T.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Simone E.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Allison R.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Allison R.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Ebeth K.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Shoshana G.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Cosette K.
Friday08/12
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Dylan M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Dylan M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Simone E.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:15am - 10:05am (50 min)
    Allison R.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:20am - 11:10am (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)- *Advanced*
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Michael D.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Michael D.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Bailey H.
  • Arms + Abs
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Allison R.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Shoshana G.