Sunday05/26
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Justin N.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Justin N.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Honor C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Honor C.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Lauren M.
  • Starter50: Intro to [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Autumn H.
Monday05/27
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Nikki R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Nikki R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Nikki R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Autumn H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Autumn H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Autumn H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ellie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Ellie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Ellie A.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Ellen H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Ellen H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Ellen H.
Tuesday05/28
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Matthew S.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Matthew S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Honor C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Honor C.
  • Foundation50: Build Your Basics
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Cassie C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Cassie C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Aly J.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alyssa B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alyssa B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Cherita O.
  • AAPI Celebrate - Full Body - Elizabeth + Cherita Team Teach (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Elizabeth K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Romi V.
  • Starter50: Intro to [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Romi V.
Wednesday05/29
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Regan F.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Trevor W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Autumn H.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Zoe D.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Nicky L.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Nicky L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alyssa B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alyssa B.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lauren M.
  • AAPI Celebrate - Full Body - Mando Pop (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Cosette K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Christine F.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nikki R.
Thursday05/30
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Ellie A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Ellie A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Romi V.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Addison L.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Matthew S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Matthew S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Cassie C.
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Zoe D.
    13 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Zoe D.
    3 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Cherita O.
    0 of 21 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Cherita O.
    3 of 21 open
  • Full Body - Bad Bunny + Friends (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Nikki R.
    9 of 21 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nikki R.
    12 of 21 open
Friday05/31
  • Off-Peak Full Body - Wake & Drake! (leg wrap & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Cherita O.
    12 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Cherita O.
    3 of 21 open
  • Full Body - Rise & Rave! (leg wrap & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Aly J.
    0 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Cassie C.
    10 of 21 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Cassie C.
    8 of 21 open
  • Full Body - 2000s Rap/R&B (leg wrap & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Alyssa B.
    5 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Alyssa B.
    13 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Alyssa B.
    9 of 21 open
  • Starter50: Intro to [solidcore]
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Cassie C.
    11 of 21 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Zoe D.
    16 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Zoe D.
    13 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Zoe D.
    8 of 21 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Brooke S.
    13 of 21 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Brooke S.
    13 of 21 open
Saturday06/01
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Zoe D.
    11 of 21 open
  • Starter50: Intro to [solidcore]
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Zoe D.
    4 of 21 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Marielle S.
    5 of 21 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Marielle S.
    4 of 21 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Aly J.
    6 of 21 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Aly J.
    7 of 21 open
  • Full Body - MUNA & Friends! (hamstrings & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Brooke S.
    14 of 21 open
  • Full Body - MUNA & Friends! (hamstrings & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Brooke S.
    16 of 21 open
  • Full Body - MUNA & Friends! (hamstrings & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Brooke S.
    12 of 21 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Alyssa B.
    17 of 21 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Alyssa B.
    16 of 21 open