Sunday05/12
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Hannah J.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Hannah J.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Abigail F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Abigail F.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Nicole S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Nicole S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Nicole S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Payton Z.
  • Full Body - Candlelit Slow Beats (hamstrings & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Payton Z.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Honor C.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Molly D.
Monday05/13
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Bailey H.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Bailey H.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Bailey H.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Amber C.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Abigail F.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Abigail F.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Abigail F.
Tuesday05/14
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Lauren P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren P.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jacqueline E.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jacqueline E.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Eleanor S.
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Eleanor S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Abigail F.
  • Starter50: Intro to [solidcore]
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Abigail F.
Wednesday05/15
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Mikey D.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Mikey D.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Eleanor S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Eleanor S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Payton Z.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Lizzy K.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Amber C.
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Amber C.
  • Off-Peak Full Body - Drake & Shake (hamstrings & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Ariana C.
Thursday05/16
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Louise C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Louise C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Leslie A.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Payton Z.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Payton Z.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jacqueline E.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jacqueline E.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & shoulders)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Ariana C.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Lauren P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (center glutes & shoulders)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Lisa P.
  • Off-Peak Full Body - Reggaeton Throwbacks (center glutes & shoulders)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Lisa P.
Friday05/17
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Lauren P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Lauren P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Louise C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Ariana C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Ariana C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lauren G.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lisa P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Bailey H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Amber C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Louise C.
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Hannah J.
Saturday05/18
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lauren T.
  • AAF Benefit - Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lauren T.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Amber C.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Amber C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Eliza C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Eliza C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Donna W.
    13 of 15 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Donna W.
    10 of 15 open
  • Full Body - Swiftie Saturday (hamstrings & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Ariana C.
    8 of 15 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Ariana C.
    13 of 15 open