Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Olivia C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Olivia C.
  • Foundation50: Build Your Basics
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Olivia C.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Olivia C.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Olivia C.
  • coach-in-training
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Bria B.
  • Full Body (center glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Alyssa L.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Alyssa L.
  • coach-in-training
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Bria B.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Emmeline B.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Emmeline B.
  • coach-in-training
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Bria B.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Tyler B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Tyler B.
  • coach-in-training
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Bria B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Uma B.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Black History Month
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Uma B.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Daniella S.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Daniella S.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Ashley S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ashley S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Emma R.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Emma R.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Uma B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Tyler B.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Tyler B.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Emmeline B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Emmeline B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Uma B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Uma B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Daniella S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Daniella S.
Friday03/01
  • Buns + Guns
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Olivia C.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Olivia C.
  • Full Body (hamstrings & biceps) - alo yoga x [solidcore]
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Uma B.
    0 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Bria B.
    16 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Bria B.
    16 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Uma B.
    11 of 19 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Uma B.
    16 of 19 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Abigail K.
    9 of 19 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Emma R.
    13 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & back) - alo yoga x [solidcore]
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Liz B.
    0 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Liz B.
    8 of 19 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Uma B.
    11 of 19 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Uma B.
    9 of 19 open