Sunday04/07
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Olivia D.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Olivia D.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Maggie C.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    David Z.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    David Z.
  • Full Body (center glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (center glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Hannah K.
Monday04/08
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    David Z.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    David Z.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Amanda D.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Matthew H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Maddy G.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Victoria Y.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Victoria Y.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Maddy G.
  • Full Body - Fred Again (hamstrings & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Maddy G.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Maggie C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Jillian M.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Jillian M.
Tuesday04/09
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Talia C.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Talia C.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chris L.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nicole M.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Josael R.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Josael R.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Julie P.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Julie P.
  • Full Body (outer glutes & biceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Michaela C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Michaela C.
Wednesday04/10
  • Full Body - Rise & Rave (center glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Nicole M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Nicole M.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body - Drake vs. Florence & The Machine (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Kelsey O.
  • Foundation50: Build Your Basics
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Kelsey O.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kelsey O.
  • Full Body - Evolution of Nicki (center glutes & chest)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Lauren G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Lauren G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Bridgett D.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Bridgett D.
Thursday04/11
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Chris L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Chris L.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Molly G.
  • Full Body - That's so 2014 (hamstrings & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Carolina L.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Amanda H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Amanda H.
  • Full Body - Gryffin vs Illenium (hamstrings & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Matthew H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Matthew H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Amanda H.
  • Full Body (hamstrings & arm wrap)
    8:00pm - 8:50pm (50 min)
    Amanda H.
Friday04/12
  • 30min Express: Core + Obliques
    5:20am - 5:50am (30 min)
    Chris L.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Chris L.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Maggie C.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Full Body - Rüfüs Du Sol (leg wrap & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Maddy G.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Molly G.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body - Friday Pregame (leg wrap & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Hannah K.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    David Z.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    David Z.
Saturday04/13
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Bridgett D.
    6 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Bridgett D.
    0 of 17 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Talia L.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Talia L.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Molly G.
    0 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Molly G.
    1 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Hannah M.
    6 of 17 open
  • Full Body - Tate McRae + Friends (center glutes & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Hannah M.
    5 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    David Z.
    13 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    David Z.
    10 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Victoria Y.
    14 of 17 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Victoria Y.
    9 of 17 open