Sunday05/26
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (shoulders)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jordan L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jordan L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jordan L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jena P.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jena P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Abby H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Abby H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Abby H.
Monday05/27
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jena P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jena P.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Brooke K.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Brooke K.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Nicole P.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nicole P.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Sydney P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Sydney P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Abby H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Abby H.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Skylar S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Victoria S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Victoria S.
  • Foundation50: Build Your Basics
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Nicole P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Nicole P.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sydney P.
    0 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sydney P.
    0 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Nicole P.
    2 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Nicole P.
    3 of 12 open
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Erika L.
    0 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Erika L.
    3 of 12 open
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Gabriella M.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Gabriella M.
    3 of 12 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Morgan H.
    0 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Morgan H.
    0 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jena P.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jena P.
    4 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Nicole P.
    5 of 12 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nicole P.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nicole P.
    6 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Brooke K.
    4 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Brooke K.
    5 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Jordan L.
    5 of 12 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Jordan L.
    2 of 12 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Sammy R.
    3 of 12 open
Thursday05/30
  • Full Body - All Hits, No Misses (outer glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jordan L.
    0 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jena P.
    0 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jena P.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jena P.
    4 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sydney P.
    3 of 12 open
  • Advanced Supersolid 65min
    12:00pm - 1:05pm (65 min)
    Sydney P.
    5 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Skylar S.
    6 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Skylar S.
    5 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Erika L.
    2 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Erika L.
    4 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Caneisha J.
    5 of 12 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Caneisha J.
    6 of 12 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:00am - 5:50am (50 min)
    Sydney P.
    3 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Erika L.
    0 of 12 open
  • Full Body - Cardi B (leg wrap & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Erika L.
    0 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Victoria S.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Victoria S.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Sydney P.
    5 of 12 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Sydney P.
    4 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Skylar S.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Nicole P.
    6 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Nicole P.
    7 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Morgan H.
    5 of 12 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Morgan H.
    8 of 12 open
Saturday06/01
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jordan L.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jordan L.
    5 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Morgan H.
    2 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Morgan H.
    4 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Morgan H.
    5 of 12 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    MD S.
    6 of 12 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Blair H.
    6 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Blair H.
    5 of 12 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    MD S.
    7 of 12 open