Sunday06/09
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    NaBria S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    NaBria S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    NaBria S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Julia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Julia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Julia H.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kimber R.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Kimber R.
  • 30min Express: Core + Upper Body (biceps)
    2:30pm - 3:00pm (30 min)
    Taylor L.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • coach-in-training
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Molly C.
  • coach-in-training
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Molly C.
Monday06/10
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Kaylan C.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Kaylan C.
  • 30min Express: Core + Upper Body (shoulders)
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Laura F.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Laura F.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Laura F.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Danielle J.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Danielle J.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jennifer P.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & shoulders)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sara V.
  • Full Body (leg wrap & shoulders)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Sara V.
Tuesday06/11
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Melissa P.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Melissa P.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Taylor L.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Taylor L.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Mary K.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Mary K.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • 30min Express : Core + Lower Body (inner thighs)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Rachel C.
  • coach-in-training
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Lauren W.
  • coach-in-training
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lauren W.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Laura F.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Laura F.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kaylan C.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kaylan C.
  • Full Body (inner thighs & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Kaylan C.
Wednesday06/12
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Carlisle H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Carlisle H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Carlisle H.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Laura F.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Laura F.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Danielle J.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Danielle J.
  • Athlete Ally Benefit- Full Body- Ashlee + Rachel Team Teach (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Rachel C.
  • 30min Express: Core + Upper Body (biceps)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Taylor L.
  • 30min Express : Core + Lower Body (center glutes)
    3:30pm - 4:00pm (30 min)
    Rachel C.
    13 of 16 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor L.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Taylor L.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Taylor L.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sara V.
    0 of 16 open
  • Full Body - One Hit Wonders (center glutes & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Sara V.
    3 of 16 open
Thursday06/13
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Jennifer P.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Jennifer P.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Julia H.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Julia H.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Laura F.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Laura F.
    1 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Laura F.
    4 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Danielle J.
    10 of 16 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (chest)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Danielle J.
    6 of 16 open
  • coach-in-training
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Lauren W.
    8 of 14 open
  • coach-in-training
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lauren W.
    13 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Mary K.
    9 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lindsey A.
    5 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kimber R.
    5 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kimber R.
    7 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Kimber R.
    9 of 15 open
Friday06/14
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    NaBria S.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    NaBria S.
    0 of 16 open
  • 30min Express: Core + Obliques
    7:30am - 8:00am (30 min)
    NaBria S.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Laura F.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • coach-in-training
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Lauren W.
    7 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Laura F.
    1 of 16 open
  • coach-in-training
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Galen Q.
    9 of 14 open
  • coach-in-training
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Galen Q.
    10 of 14 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Sophia P.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Sophia P.
    7 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sophia P.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sara V.
    6 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sara V.
    7 of 15 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Tee M.
    10 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Tee M.
    12 of 16 open
Saturday06/15
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Meghan L.
    6 of 16 open
  • Full Body - 90s + 2000s Hip Hop (outer glutes & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Meghan L.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • Full Body - Sophia + Kaylan Team Teach (outer glutes & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kaylan C.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kaylan C.
    5 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Jennifer P.
    8 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jennifer P.
    12 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Tee M.
    9 of 15 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Tee M.
    11 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Tee M.
    12 of 16 open