Sunday05/26
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    NaBria S.
  • Full Body - Caught Up with Usher (hamstrings & shoulders)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    NaBria S.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Meghan L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Meghan L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Megan B.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Megan B.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & shoulders)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Taylor L.
  • 30min Express: Core + Upper Body (shoulders)
    2:30pm - 3:00pm (30 min)
    Taylor L.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Carlisle H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Carlisle H.
  • Full Body (hamstrings & shoulders)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Carlisle H.
Monday05/27
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Danielle J.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Danielle J.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kimber R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kimber R.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Meghan L.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Meghan L.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jennifer P.
  • Full Body (center glutes & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jennifer P.
Tuesday05/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Meghan L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Meghan L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Katy K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Katy K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Rachel C.
  • AAF Benefit - Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Rachel C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Laura F.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kaylan C.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kaylan C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Kaylan C.
Wednesday05/29
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    NaBria S.
    0 of 16 open
  • Full Body - Black Eyed Peas (center glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    NaBria S.
    0 of 16 open
  • 30min Express : Core + Lower Body (center glutes)
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Laura F.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Laura F.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Laura F.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Danielle J.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Danielle J.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Rachel C.
    9 of 16 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (chest)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Taylor L.
    10 of 16 open
  • Full Body - Britney vs. Miley (center glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Taylor L.
    8 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rachel C.
    10 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor L.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Taylor L.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Taylor L.
    1 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Sara V.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Sara V.
    10 of 16 open
Thursday05/30
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Kaylan C.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Kaylan C.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Katy K.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (outer glutes)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Katy K.
    2 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Taylor L.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Taylor L.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Taylor L.
    8 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Meghan L.
    7 of 16 open
  • 30min Express: Core + Upper Body (back)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Meghan L.
    9 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Rachel C.
    6 of 16 open
  • Full Body - Laura + Rachel - Team Teach (outer glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Rachel C.
    10 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Taylor L.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Taylor L.
    5 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kimber R.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Kimber R.
    4 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Kimber R.
    6 of 16 open
Friday05/31
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Kaylan C.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Kaylan C.
    0 of 16 open
  • 30min Express: Core + Obliques
    7:30am - 8:00am (30 min)
    Laura F.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Laura F.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Meghan L.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Meghan L.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Laura F.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Danielle J.
    5 of 16 open
  • 30min Express : Core + Lower Body (leg wrap)
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Danielle J.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Tee M.
    7 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Tee M.
    7 of 16 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Tee M.
    10 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Sara V.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Sara V.
    9 of 16 open
  • coach-in-training
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Molly C.
    4 of 6 open
  • coach-in-training
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Molly C.
    4 of 6 open
Saturday06/01
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Meghan L.
    4 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Meghan L.
    0 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sophia P.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Sophia P.
    3 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Sophia P.
    4 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Kaylan C.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Kaylan C.
    7 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Jennifer P.
    9 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jennifer P.
    13 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Tee M.
    11 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Tee M.
    12 of 16 open
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Tee M.
    12 of 16 open