Sunday05/19
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Dory L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Dory L.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Carmine B.
  • Full Body - taylor swift sundays (center glutes & triceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Carmine B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Morgan P.
  • Foundation50: Build Your Basics
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Morgan P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    3:35pm - 4:25pm (50 min)
    Jacqueline A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:40pm - 5:30pm (50 min)
    Jacqueline A.
  • Off-Peak Starter50: Intro To [solidcore]
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Jacqueline A.
Monday05/20
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Sangeetha S.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Sangeetha S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Sangeetha S.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Carmine B.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Carmine B.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Dory L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Dory L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Carmine B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Carmine B.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Chloe C.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Chloe C.
Tuesday05/21
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Sarah K.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Emma W.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Jacob P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Jacob P.
  • Off Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Jacob P.
  • AAF benefit- Full body- Team teach Ambre & Morgan (center glutes & chest)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Morgan P.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Raven J.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Raven J.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Lauren S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Lauren S.
Wednesday05/22
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Carmine B.
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Carmine B.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Carmine B.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Chloe C.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Lauren S.
    6 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Lauren S.
    4 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Jacob P.
    5 of 16 open
  • Off-Peak Starter50: Intro To [solidcore]
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Morgan P.
    7 of 15 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Morgan P.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Chloe C.
    2 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Chloe C.
    1 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anna T.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Anna T.
    3 of 16 open
Thursday05/23
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Valerie V.
    7 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Valerie V.
    3 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Will T.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Will T.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Carmine B.
    1 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Carmine B.
    7 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Dory L.
    10 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Dory L.
    11 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jacqueline A.
    10 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jacqueline A.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jacqueline A.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jacqueline A.
    5 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Dory L.
    3 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Dory L.
    4 of 16 open
Friday05/24
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    5:05am - 5:55am (50 min)
    Emma W.
    10 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Emma W.
    2 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Sarah K.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Sarah K.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Chloe C.
    3 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Chloe C.
    3 of 16 open
  • 30min Express: Core + Lower Body (center glutes)
    11:05am - 11:35am (30 min)
    Chloe C.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Lauren S.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Lauren S.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Morgan P.
    4 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Morgan P.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Anna T.
    5 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Anna T.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna T.
    7 of 16 open
Saturday05/25
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ashley P.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Ashley P.
    3 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Emma W.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Emma W.
    2 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:15am - 12:05pm (50 min)
    Will T.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    12:20pm - 1:10pm (50 min)
    Jacob P.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    1:25pm - 2:15pm (50 min)
    Jacob P.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Chloe C.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:35pm - 4:25pm (50 min)
    Chloe C.
    11 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:40pm - 5:30pm (50 min)
    Emma W.
    11 of 16 open
  • Off Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    5:45pm - 6:35pm (50 min)
    Emma W.
    11 of 16 open