Sunday05/19
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Margot K.
  • Full Body - Evolution of Taylor Swift (center glutes & triceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Margot K.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Laura W.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Laura W.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    Kat F.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & triceps)
    12:25pm - 1:15pm (50 min)
    Kat F.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Chantal T.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    2:35pm - 3:25pm (50 min)
    Chantal T.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Laura W.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Laura W.
Monday05/20
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Jordan B.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Laura W.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Laura W.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (hamstrings)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Vanessa K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Vanessa K.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    CC N.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    CC N.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Margot K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Margot K.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Margot K.
Tuesday05/21
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Laura W.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Laura W.
    4 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Vanessa K.
    4 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Vanessa K.
    2 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Maura J.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Maura J.
    0 of 16 open
  • Off Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Maura J.
    6 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Chantal T.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Chantal T.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    5 of 16 open
  • Off Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    12 of 16 open
Wednesday05/22
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Frank F.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Margot K.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Margot K.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kat F.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    CC N.
    5 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    CC N.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    0 of 16 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (leg wrap & triceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    2 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Vanessa K.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Vanessa K.
    6 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Chantal T.
    8 of 16 open
Thursday05/23
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Vanessa K.
    1 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Vanessa K.
    3 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Kat F.
    8 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Kat F.
    6 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    6 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Calli-Ann L.
    7 of 16 open
  • Full Body - 80's Night! (inner thighs & biceps)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    CC N.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Maura J.
    7 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (inner thighs & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    CC N.
    7 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Jordan B.
    10 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Jordan B.
    10 of 16 open
Friday05/24
  • Full Body (center glutes & back)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Frank F.
    6 of 16 open
  • Full Body - Summer Beach Vibes (center glutes & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Frank F.
    1 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
    0 of 16 open
  • Full Body - (big bootie mix) friday (center glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Calli-Ann L.
    0 of 16 open
  • 30min Express: Core + Obliques
    11:30am - 12:00pm (30 min)
    Vanessa K.
    11 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Vanessa K.
    7 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Kat F.
    6 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    2:10pm - 3:00pm (50 min)
    Kat F.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    3:10pm - 4:00pm (50 min)
    CC N.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:10pm - 5:00pm (50 min)
    CC N.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Vanessa K.
    7 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Vanessa K.
    12 of 16 open
Saturday05/25
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jordan B.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Jordan B.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Sangeetha S.
    1 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:15am - 11:05am (50 min)
    Sangeetha S.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    11:20am - 12:10pm (50 min)
    CC N.
    6 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Upper Body (arm wrap)
    12:25pm - 1:15pm (50 min)
    CC N.
    9 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Vanessa K.
    8 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:35pm - 3:25pm (50 min)
    Vanessa K.
    12 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:40pm - 4:30pm (50 min)
    Chantal T.
    13 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:45pm - 5:35pm (50 min)
    Chantal T.
    7 of 16 open