schedule

Sunday08/07
Monday08/08
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Arms + Abs
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (leg wrap & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Milan H.
  • Off Peak - Full Body (leg wrap & chest)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Milan H.
Tuesday08/09
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Off Peak - Buns + Guns
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Katie S.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Katie S.
  • Off Peak - Full Body (center glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (center glutes & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & arm wrap)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Ye-Jin S.
Wednesday08/10
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Amanda C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Amanda C.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Liz R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Liz R.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Liz R.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Inger C.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Off Peak - Full Body (outer glutes & shoulders)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Sarah E.
  • Full Body (outer glutes & shoulders)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Sarah E.
Thursday08/11
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Amanda C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Amanda C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Inger C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Sydney L.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sydney L.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Off Peak - Full Body (hamstrings & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Liz C.
  • Full Body (hamstrings & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & triceps)
    8:20pm - 9:10pm (50 min)
    Ye-Jin S.
Friday08/12
  • Buns + Guns
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Sydney L.
  • Supersolid Advanced
    9:10am - 10:15am (65 min)
    Katie S.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:25am - 11:15am (50 min)
    Katie S.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sydney L.
  • Off Peak - Full Body (inner thighs & biceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Liz C.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Ruby M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:05pm - 5:55pm (50 min)
    Ruby M.
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:10pm - 7:00pm (50 min)
    Ruby M.
Saturday08/13
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Sydney L.
  • Arms + Abs
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Inger C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Inger C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Inger C.
  • Full Body (center glutes & chest)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Ye-Jin S.