Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Ashley M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Ashley M.
  • Buns + Abs
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Morgan D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - Swiftie Sundays!
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Morgan D.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Anna B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Anna B.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00pm - 7:50pm (50 min)
    Anna B.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Hannah S.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Natalie L.
  • Full Body (center glutes & back)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Connor M.
  • Full Body (center glutes & back)
    11:10am - 12:00pm (50 min)
    Connor M.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Alex C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Alex C.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Angela J.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Angela J.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Natalie L.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Natalie L.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    James D.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    James D.
Tuesday02/27
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Riley W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Taylor v. Olivia
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Natalie L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    11:10am - 12:00pm (50 min)
    Robert C.
  • Buns + Abs
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Hannah G.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Hannah G.
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Morgan D.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Morgan D.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Buns + Guns
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
Wednesday02/28
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Advanced Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Teresa M.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Sydney L.
  • Buns + Guns
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Sydney L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:10am - 12:00pm (50 min)
    Angela J.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Angela J.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Hannah G.
  • 30min Express: Core + Obliques
    2:15pm - 2:45pm (30 min)
    Hannah G.
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Natalie L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Natalie L.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    James D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    James D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Anna B.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Anna B.
Thursday02/29
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    5:10am - 6:00am (50 min)
    Connor M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Connor M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Jacob G.
  • Arms + Abs
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Jacob G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Jacob G.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:10am - 12:00pm (50 min)
    Haley K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Ashley M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Ashley M.
  • Off-Peak Starter50: Intro To [solidcore]
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Ashley M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Alex C.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    James D.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    James D.
Friday03/01
  • Buns + Guns
    6:10am - 7:00am (50 min)
    Riley W.
    3 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:10am - 8:00am (50 min)
    Riley W.
    0 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:10am - 9:00am (50 min)
    Morgan D.
    0 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:10am - 10:00am (50 min)
    Morgan D.
    1 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:10am - 11:00am (50 min)
    Hannah G.
    1 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:10am - 12:00pm (50 min)
    Hannah G.
    4 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:15pm - 1:05pm (50 min)
    Ashley M.
    4 of 17 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    1:15pm - 2:05pm (50 min)
    Ashley M.
    9 of 17 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Connor M.
    9 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Connor M.
    9 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
    1 of 17 open
  • Buns + Abs
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Ye-Jin S.
    0 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Alex C.
    0 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Alex C.
    5 of 17 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jacob G.
    5 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Jacob G.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Riley W.
    0 of 17 open
  • Arms + Abs
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Riley W.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Ye-Jin S.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Ye-Jin S.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    James D.
    5 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    James D.
    4 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Haley K.
    4 of 17 open
  • Buns + Guns
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Haley K.
    5 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Angela J.
    9 of 17 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Angela J.
    2 of 17 open