Sunday05/19
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Megha D.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & triceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Jordan A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Jordan A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Renee K.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Renee K.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Maddie M.
  • Off Peak Full Body - Rap Beef: Drake vs. Everyone (center glutes & triceps)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Maddie M.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Isabelle L.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & triceps)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Isabelle L.
Monday05/20
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Hannah L.
  • Advanced Full Body (hamstrings & back)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body - Ella + Hannah Team Teach (hamstrings & back)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Ella G.
  • Full Body (hamstrings & back)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Ella G.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Laura P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Laura P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Laura P.
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Shannon O.
  • Full Body (hamstrings & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Shannon O.
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (hamstrings & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Mary Kate H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Mary Kate H.
  • Full Body (hamstrings & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Maddie M.
  • Full Body (hamstrings & back)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Maddie M.
Tuesday05/21
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Ella G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Ella G.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Jordan A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Laura P.
  • Full Body (center glutes & chest)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Laura P.
  • Off-Peak Focus50: Core + Lower + Upper Body (center glutes & chest)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Laura P.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Shannon O.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Shannon O.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Katherine A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Katherine A.
  • Full Body (center glutes & chest)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Hannah L.
  • Full Body (center glutes & chest)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Danii Z.
  • Full Body (center glutes & chest)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Danii Z.
  • Full Body (center glutes & chest)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Keon H.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & chest)
    9:15pm - 10:05pm (50 min)
    Keon H.
Wednesday05/22
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Lucy C.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Lucy C.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Sara R.
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Sara R.
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (leg wrap)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Sara R.
    1 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Hannah L.
    0 of 16 open
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (triceps)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Hannah L.
    2 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (leg wrap & triceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Hannah L.
    12 of 16 open
  • Off Peak Full Body - Billie Eilish Release Party (leg wrap & triceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Isabelle L.
    14 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Isabelle L.
    7 of 16 open
  • Full Body - Keon + Hannah Team Teach (leg wrap & triceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Keon H.
    1 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Keon H.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Renee K.
    0 of 16 open
  • Full Body (leg wrap & triceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Renee K.
    6 of 16 open
Thursday05/23
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Maddie M.
    0 of 16 open
  • Full Body - Maddie + Hannah Team Teach (inner thighs & biceps)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Maddie M.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Julia T.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Julia T.
    2 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Sangeetha S.
    7 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Sangeetha S.
    9 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Maria M.
    10 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Maria M.
    12 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (inner thighs & biceps)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Isabelle L.
    12 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Isabelle L.
    6 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Mary Kate H.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Mary Kate H.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (inner thighs)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Laura P.
    0 of 16 open
  • Full Body (inner thighs & biceps)
    8:15pm - 9:05pm (50 min)
    Laura P.
    3 of 16 open
Friday05/24
  • Full Body (center glutes & back)
    6:05am - 6:55am (50 min)
    Bryce A.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    7:05am - 7:55am (50 min)
    Bryce A.
    0 of 16 open
  • Full Body - ODESZA Concert Giveaway (center glutes & back)
    8:05am - 8:55am (50 min)
    Hannah L.
    0 of 16 open
  • Focus50: Core + Obliques + Lower Body (center glutes)
    9:05am - 9:55am (50 min)
    Hannah L.
    0 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    10:05am - 10:55am (50 min)
    Isabelle L.
    1 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    11:05am - 11:55am (50 min)
    Isabelle L.
    7 of 16 open
  • Off-Peak Focus50: Core + Obliques + Upper Body (back)
    12:10pm - 1:00pm (50 min)
    Sara R.
    7 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    1:10pm - 2:00pm (50 min)
    Sara R.
    8 of 16 open
  • Off Peak Full Body - Shannon + Hannah Team Teach (center glutes & back)
    2:15pm - 3:05pm (50 min)
    Shannon O.
    8 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    3:15pm - 4:05pm (50 min)
    Shannon O.
    8 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    4:15pm - 5:05pm (50 min)
    Laura P.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    5:15pm - 6:05pm (50 min)
    Laura P.
    7 of 16 open
  • Full Body (center glutes & back)
    6:15pm - 7:05pm (50 min)
    Keon H.
    8 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    7:15pm - 8:05pm (50 min)
    Keon H.
    12 of 16 open
Saturday05/25
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lucy C.
    6 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lucy C.
    4 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Maddie M.
    1 of 16 open
  • Focus50: Core + Lower + Upper Body (outer glutes & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Maddie M.
    0 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Sara I.
    7 of 16 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Sara I.
    7 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Sara I.
    12 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Michelle K.
    11 of 16 open
  • Full Body (outer glutes & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Michelle K.
    13 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Shannon O.
    10 of 16 open
  • Off-Peak Full Body (outer glutes & arm wrap)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Shannon O.
    13 of 16 open