Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lynnae S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lynnae S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lauren H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Lauren H.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Gabby F.
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Gabby F.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Erica S.
  • Advanced Supersolid 65min
    5:00pm - 6:05pm (65 min)
    Erica S.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Samantha C.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Samantha C.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (center glutes & back)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (center glutes & back)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Jael C.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Jael C.
  • Buns + Guns
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (center glutes & back)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Stacey H.
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lauren H.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lauren H.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Lynnae S.
  • Full Body (center glutes & back)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Lynnae S.
  • Full Body (center glutes & back) - Afrobeats & Caribbean Vibes
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Neesha P.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Neesha P.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Neesha P.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:30am - 5:20am (50 min)
    Nichole S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Sammy D.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Rise & Rave - Hot Hits
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Sammy D.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Buns + Guns
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Ursula C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ursula C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Samantha C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Samantha C.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Arianna W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Arianna W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Gabby F.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Gabby F.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Gabby F.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Torie S.
  • Arms + Abs
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Stacey H.
  • Foundation50: Build Your Basics
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Natalia Alexis P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ursula C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Ursula C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Ursula C.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Sammy D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Sammy D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Madison K.
  • Buns + Guns
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Madison K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Angela K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Angela K.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Angela K.
Thursday02/29
  • Full Body (center glutes & triceps)
    4:30am - 5:20am (50 min)
    Nichole S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Lynnae S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Lynnae S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Diana W.
  • Buns + Guns
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Stacey H.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Throwback Thursday
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Erica S.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Arianna W.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Arianna W.
  • 30min Express: Core + Lower Body
    1:30pm - 2:00pm (30 min)
    Stacey H.
  • 30min Express: Core + Obliques
    2:10pm - 2:40pm (30 min)
    Stacey H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lauren H.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lauren H.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jess B.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Neesha P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Neesha P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Gabby F.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Gabby F.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30am - 6:20am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30am - 7:20am (50 min)
    Torie S.
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30am - 8:20am (50 min)
    Erica S.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30am - 9:20am (50 min)
    Erica S.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30am - 10:20am (50 min)
    Stacey H.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    10:30am - 11:20am (50 min)
    Stacey H.
    1 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    11:30am - 12:20pm (50 min)
    Ursula C.
    0 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    12:30pm - 1:20pm (50 min)
    Ursula C.
    2 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Jael C.
    1 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jael C.
    3 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Diana W.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Arianna W.
    0 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Arianna W.
    1 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Angela K.
    2 of 13 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Angela K.
    5 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Nichole S.
    4 of 13 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:30pm - 10:20pm (50 min)
    Nichole S.
    9 of 13 open
Saturday03/02
  • Buns + Guns
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Samantha C.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Samantha C.
    0 of 13 open
  • Arms + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Madison K.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Madison K.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Madison K.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Torie S.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Torie S.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Diana W.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Diana W.
    2 of 13 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Arianna W.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Arianna W.
    0 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Neesha P.
    7 of 13 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Neesha P.
    6 of 13 open