Sunday02/25
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Jamerah M.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Jamerah M.
  • Buns + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Molly N.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Molly N.
  • Arms + Abs
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Liz P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Liz P.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Isabelle T.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Isabelle T.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Emily S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Emily S.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Daniel G.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Daniel G.
  • Full Body (leg wrap & arm wrap) - Sunday Night Detox Set
    6:00pm - 6:50pm (50 min)
    Caleb E.
Monday02/26
  • Full Body (center glutes & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Madison M.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Madison M.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Nora A.
  • Full Body (center glutes & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Nora A.
  • Foundation50: Build Your Basics
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Nora A.
  • Off-Peak Full Body (center glutes & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Jill P.
  • Full Body (center glutes & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Jill P.
  • Full Body (center glutes & back)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (center glutes & back)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (center glutes & back)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Liz P.
  • Arms + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Liz P.
  • Full Body (center glutes & back)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Daniel G.
  • Full Body (center glutes & back)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Daniel G.
Tuesday02/27
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Pop L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Pop L.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Justice R.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Justice R.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jill P.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jill P.
  • Buns + Guns
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Bri W.
  • Full Body (outer glutes & chest)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Bri W.
  • Arms + Abs
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Isabelle T.
  • Full Body (outer glutes & chest) - Tumblr Grunge
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Isabelle T.
Wednesday02/28
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Phil D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Phil D.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Nora A.
  • Buns + Guns
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Nora A.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Nora A.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Lex V.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Jill P.
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Jill P.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Emily S.
  • Full Body (inner thighs & arm wrap)
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Emily S.
Thursday02/29
  • Buns + Guns
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Molly N.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Molly N.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Madison M.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Nora A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Nora A.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Nora A.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Beyoncé vs. Kendrick
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Donovan L.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Rihanna vs. Drake
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Donovan L.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Jill P.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Frat Basement
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Jill P.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Kayla R.
  • Arms + Abs
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Kayla R.
  • Full Body (center glutes & triceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Caleb E.
  • Full Body (center glutes & triceps) - Trap vs Rap Happy Hour
    8:30pm - 9:20pm (50 min)
    Caleb E.
Friday03/01
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Liz P.
    6 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Liz P.
    0 of 17 open
  • Arms + Abs
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Isabelle T.
    3 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Isabelle T.
    1 of 17 open
  • Starter50: Intro To [solidcore]
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Lex V.
    4 of 17 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Lex V.
    2 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Lex V.
    3 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps) - Neyo Vs Chris Brown
    1:30pm - 2:20pm (50 min)
    Jamerah M.
    7 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    2:30pm - 3:20pm (50 min)
    Jamerah M.
    9 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    3:30pm - 4:20pm (50 min)
    Justice R.
    8 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    4:30pm - 5:20pm (50 min)
    Justice R.
    7 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    5:30pm - 6:20pm (50 min)
    Justice R.
    8 of 17 open
  • Full Body (hamstrings & biceps)
    6:30pm - 7:20pm (50 min)
    Anna P.
    11 of 17 open
  • Off-Peak Full Body (hamstrings & biceps)
    7:30pm - 8:20pm (50 min)
    Anna P.
    11 of 17 open
Saturday03/02
  • Full Body (leg wrap & back)
    6:00am - 6:50am (50 min)
    Phil D.
    6 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    7:00am - 7:50am (50 min)
    Phil D.
    5 of 17 open
  • Buns + Guns
    8:00am - 8:50am (50 min)
    Kayla R.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    9:00am - 9:50am (50 min)
    Kayla R.
    0 of 17 open
  • Arms + Abs
    10:00am - 10:50am (50 min)
    Scott B.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    11:00am - 11:50am (50 min)
    Scott B.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    12:00pm - 12:50pm (50 min)
    Justice R.
    0 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    1:00pm - 1:50pm (50 min)
    Justice R.
    5 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    2:00pm - 2:50pm (50 min)
    Lex V.
    6 of 17 open
  • Foundation50: Build Your Basics
    3:00pm - 3:50pm (50 min)
    Lex V.
    6 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    4:00pm - 4:50pm (50 min)
    Coach T.
    9 of 17 open
  • Full Body (leg wrap & back)
    5:00pm - 5:50pm (50 min)
    Coach T.
    12 of 17 open